Versões compatíveis
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 g yam beans (sengkuang), peeled and cut in blocks that fit into wide feeder tube
- 100 g carrots, peeled
- 100 g cabbage, cut in wedges that fit into wide feeder tube
- 20 g garlic cloves
- 30 g shallots
- 20 g vegetable oil
- 30 g Chinese dried mushrooms, soaked until soft and shredded
- 20 g shredded dried cuttlefish, rinsed
- 100 g chicken breast fillets, skinless, cut in strips (3-5 mm)
- 20 g oyster sauce, adjust to taste
- 40 - 50 g light soy sauce, adjust to taste
-
1
tsp homemade chicken stock paste (see tips)
ou mushroom seasoning powder - 1 pinch white pepper powder
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 494 kJ / 118 kcal
- Proteína
- 9 g
- Hidratos de carbono
- 12 g
- Gordura
- 4 g
- Fibra
- 1 g
Receitas alternativas
Hand Ripped Cabbage
20min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 dk
Stir Fried Potato Shreds
20min
Crispy Shallots and Shallot Oil
25 dk
Nyonya Fish Maw Soup
1sa 10 dk
Stir fried broccoli with carrot
15 dk
Braised Rice Wine Fish
20min
Dried Shrimp Sambal
55min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 dk
Sea Coconut Braised Fish Maw Soup
25h 10min
Teochew Seafood Porridge
45 λεπτ.
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min