Dispositivos e acessórios
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5) Metric
Preparação 20min
Total 2h
4 portions
Ingredientes
-
soy sauce60 g
-
honey45 g
-
brown sugar15 g
-
rice vinegar30 g
-
fresh ginger, grated1 tsp
-
chilli powder¼ tsp
-
70 g watersake (rice wine)70 g
-
chicken thighs, skin on, bone in (approx. 170 g ea.)4
-
water1360 g
-
lemon juice2 tsp
-
cornstarch1 ½ tsp
-
toasted sesame seeds1 tbsp
-
spring onions cross-sliced1 - 2
-
fresh chilli cored, cut diagonally1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1003 mg
Proteína
34 g
Energia
2224.2 kJ /
531.6 kcal
Gordura
33.4 g
Fibra
0.9 g
Gordura saturada
8.9 g
Hidratos de carbono
18.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Blade Cover & Peeler Metric
19 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4h
Meat Stock Paste
Nenhuma avaliação
Slow Cooked Cola Pulled Pork
6h 30min
Traditional Canadian Pie Pastry
15min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45min
Digestive Bliss (Metric)
5min
Pull apart bread with eggs and sun-dried tomatoes
1h 30min
Yu Sang
1h
Fermented Red Onions
84h 30min
Sous-Vide Herbal Chicken
4h 15min
Plum Sauce
50min
Hoisin Honey BBQ Sauce
30min