Dispositivos e acessórios
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM5) Metric
Preparação 20min
Total 2h
4 portions
Ingredientes
-
soy sauce60 g
-
honey45 g
-
brown sugar15 g
-
rice vinegar30 g
-
fresh ginger, grated1 tsp
-
chilli powder¼ tsp
-
70 g watersake (rice wine)70 g
-
chicken thighs, skin on, bone in (approx. 170 g ea.)4
-
water1360 g
-
lemon juice2 tsp
-
cornstarch1 ½ tsp
-
toasted sesame seeds1 tbsp
-
spring onions cross-sliced1 - 2
-
fresh chilli cored, cut diagonally1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1003 mg
Proteína
34 g
Energia
2224.2 kJ /
531.6 kcal
Gordura
33.4 g
Fibra
0.9 g
Gordura saturada
8.9 g
Hidratos de carbono
18.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Blade Cover & Peeler Metric
19 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Caribbean stew and Steamed rice cups
9h 15min
Chicken corn chowder, Broccoli terrines
1h 25min
Hot Cross Buns
1h 55min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
30min
Maple Cream Custard
20min
Roasted banana affogato
Nenhuma avaliação
Beef liquid stock (TM5)
3h 25min
Quiche Lorraine
50min
Korean Bo ssam
29h 20min
Crab Tart
2h 30min
Pull-Apart Dinner Rolls
2h 15min