Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 60 g soy sauce
- 45 g honey
- 15 g brown sugar
- 30 g rice vinegar
- 1 tsp fresh ginger, grated
- ¼ tsp chilli powder
-
70
g sake (rice wine)
ou 70 g water - 4 chicken thighs, skin on, bone in (approx. 170 g ea.)
- 1360 g water
- 2 tsp lemon juice
- 1 ½ tsp cornstarch
- 1 tbsp toasted sesame seeds
- 1 - 2 spring onions, sliced on the bias
- 1 fresh chilli, destemmed and deseeded, sliced on the bias
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2224.2 kJ / 531.6 kcal
- Proteína
- 34 g
- Hidratos de carbono
- 18.1 g
- Gordura
- 33.4 g
- Gordura saturada
- 8.9 g
- Fibra
- 0.9 g
- Sódio
- 1003 mg
Receitas alternativas
Ube Halaya Jam
2h 10min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Teriyaki chicken thighs
2h 10min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2h 45 min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2h 15min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1hod. 40min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1hod. 40min
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2 godz. 25 min
Slow-cooked Hoisin Pulled Pork Buns with Pineapple Chutney
6h 10min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min