Dispositivos e acessórios
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
Preparação 20min
Total 2h
4 portions
Ingredientes
-
soy sauce60 g
-
honey45 g
-
brown sugar15 g
-
rice vinegar30 g
-
fresh ginger, grated1 tsp
-
chilli powder¼ tsp
-
70 g watersake (rice wine)70 g
-
chicken thighs, skin on, bone in (approx. 170 g ea.)4
-
water1360 g
-
lemon juice2 tsp
-
cornstarch1 ½ tsp
-
toasted sesame seeds1 tbsp
-
spring onions sliced on the bias1 - 2
-
fresh chilli destemmed and deseeded, sliced on the bias1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1003 mg
Proteína
34 g
Energia
2224.2 kJ /
531.6 kcal
Gordura
33.4 g
Fibra
0.9 g
Gordura saturada
8.9 g
Hidratos de carbono
18.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Blade Cover & Peeler Metric
19 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Watermelon Lemonade
5min
Spanish Rice
35min
Steamed Whole Chicken
1h 40min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
1h 25min
Spam
1h 15min
Chicken Coq au Vin (Betty) Metric
2h 15min
Sous-vide Steak
1h 30min
Crispy Pork Belly with Warm Rice Salad
1h 30min
Peeler Warm Potato Salad (Metric)
45min
Peeler Mashed Potatoes
35min
Poached eggs with blade cover
30min