Dispositivos e acessórios
Sichuan spaghetti
Preparação 10min
Total 50min
2 portions
Ingredientes
-
spring onions roughly chopped40 g
-
fresh ginger root sliced (2 mm)15 g
-
garlic cloves1 ½
-
carrots cut in pieces60 g
-
celery stalk cut in pieces50 g
-
oil20 g
-
200 g pork mincebeef mince200 g
-
fermented soybeans (opcional)1 tbsp
-
ground Sichuan pepper½ - 1 tsp
-
light soy sauce25 g
-
Shaoxing rice wine15 g
-
canned tomatoes400 g
-
chicken stock paste½ - ¾ tsp
-
Chinese chilli oil, with fried chilli plus extra for drizzling20 - 25 g
-
brown sugar1 tbsp
-
tahini20 g
-
salt½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
spaghetti pasta160 g
-
water for cooking pasta
-
baking soda½ tsp
-
peanuts, roasted, unsalted to garnish
-
spring onions sliced (1 mm), for garnishing
-
sesame oil, toasted for drizzling
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Energia
828.9 kcal /
3468.1 kJ
Proteína
33.6 g
Gordura
40.2 g
Hidratos de carbono
83.3 g
Fibra
10 g
Gordura saturada
9.6 g
Sódio
1718.7 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fusion Kitchen
14 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Prawn Arrabbiata
30min
Mushroom Fettuccini
40min
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Thai Tomyum Courgetti Soup
45min
Shrimp Louie Salad
1h 30min
Croque Madame
45min
Steamed Chicken with Chilli Sauce
30min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55min
Ghee Roasted Chicken
1h 15min
Malaysian Spiced Fried Chicken
4h 50min
Orange Sorbet
10min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45min