Dispositivos e acessórios
Janssons Frestelse
Preparação 20min
Total 1h 40min
8 portioner
Ingredientes
-
vatten1000 g
-
potatis, av fast sort (t.ex. Asterix, Bintje), skalad, skuren i stavar (5 x 1 cm)1200 g
-
osaltat smör till smörjning av form
-
lök i kvartar150 g
-
vispgrädde300 g
-
sardeller, i olja (eller samma mängd ansjovis)80 g
-
havssalt½ tsk
-
malen svartpeppar¼ tsk
-
osaltat smör tärnat20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
524 mg
Proteína
6 g
Energia
1526 kJ /
367 kcal
Gordura
24 g
Gordura saturada
15 g
Hidratos de carbono
29 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
God jul med Thermomix®
20 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Blomkålsmos
Nenhuma avaliação
Bulgur
Nenhuma avaliação
Stekt sparris
Nenhuma avaliação
Kronärtkocks- och blomkålsgratäng
Nenhuma avaliação
Fänkålssallad
Nenhuma avaliação
Misofisk med gröna bönor och kikärtspuré
Nenhuma avaliação
Kashmiri-ris
Nenhuma avaliação
Naanbröd med lök och kummin
Nenhuma avaliação
Potatis- och rotsellerigratäng
Nenhuma avaliação
Rosmarin- och rotfruktsmos
Nenhuma avaliação
Miso-aubergine (sous-vide)
Nenhuma avaliação
Sötpotatismos med salvia och hasselnötter
Nenhuma avaliação