Dispositivos e acessórios
Miso-aubergine (sous-vide)
Preparação 20min
Total 2h 45min
4 portioner
Ingredientes
-
vit miso90 g
-
mirinsås40 g
-
35 g vattensake35 g
-
socker30 g
-
sesamolja1 ½ tsk
-
salt2 nypor
-
vatten (cirka, se tips), plus extra för att täcka påsarna1600 gram
-
aubergine skivad (2 cm), därefter skuren i bitar (3 cm)360 g
-
1 struken msk askorbinsyrasaft av citron, nypressad (från ½ citron)30 g
-
rostade sesamfrön1 msk
-
vårlök snedskuren1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
670 mg
Proteína
4 g
Energia
654 kJ /
156 kcal
Gordura
6 g
Fibra
5.3 g
Gordura saturada
0.9 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sous-vide med knivkåpa (TM6)
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Blomkålsmos
Nenhuma avaliação
Bulgur
Nenhuma avaliação
Stekt sparris
Nenhuma avaliação
Kronärtkocks- och blomkålsgratäng
Nenhuma avaliação
Fänkålssallad
Nenhuma avaliação
Misofisk med gröna bönor och kikärtspuré
Nenhuma avaliação
Kashmiri-ris
Nenhuma avaliação
Naanbröd med lök och kummin
Nenhuma avaliação
Potatis- och rotsellerigratäng
Nenhuma avaliação
Rosmarin- och rotfruktsmos
Nenhuma avaliação
Janssons Frestelse
1h 40min
Sötpotatismos med salvia och hasselnötter
Nenhuma avaliação