Dispositivos e acessórios
Chevre (Matthew Kenney)
Preparação 5min
Total 22h 5min
836 gram
Ingredientes
-
cashews240 g
-
macadamia nuts240 g
-
water plus extra to soak370 g
-
dairy free probiotic capsule powder only, casings removed2
-
lemon juice45 g
-
nutritional yeast1 ½ tbsp
-
shiro (white) miso paste15 g
-
white wine vinegar1 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
fresh chives chopped, to taste1 bunch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 836 gram
Sódio
3339 mg
Proteína
76.7 g
Energia
13257.6 kJ /
3168.6 kcal
Gordura
290.1 g
Fibra
35.6 g
Gordura saturada
48.1 g
Hidratos de carbono
120.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
13 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Coriander pesto pizza
1h 30min
Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk
45min
Chevre (Matthew Kenney) Metric
22h 5min
Coconut Yoghurt
19h 15min
Vegan Pasta
1h 10min
Creamy coconut yoghurt
18h
Vegan mayonnaise
15min
Vanilla cashew yoghurt
24h 15min
Plant-based parmesan
5min
Tomato paste
2h 20min
Tofu 'sour cream'
5min
Macadamia and hemp milk (Post-natal)
2h 5min