Dispositivos e acessórios
Gluten free loaves
Preparação 10min
Total 2h 15min
20 slices
Ingredientes
-
psyllium husk40 g
-
warm water780 g
-
dried instant yeast3 tsp
-
honey40 g
-
apple cider vinegar25 g
-
buckwheat flour (see Tip)260 g
-
white rice flour plus extra to dust200 g
-
potato starch200 g
-
sea salt3 tsp
-
extra virgin olive oil to grease
-
water to spray
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
286.5 mg
Proteína
2.5 g
Energia
560.8 kJ /
134 kcal
Gordura
0.6 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
30.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Manifesto
202 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Nourish
29 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Gluten free shortbread
1h 35min
Macadamia chocolate cookies
45min
Plum filled potato dumplings with vanilla sauce
2h 10min
Meatballs in tomato sauce
1h 10min
Spicy Beef with Red Capsicums
30min
Croquembouche
Nenhuma avaliação
Chinese egg noodles
1h
Pastie slice
55min
Gluten free focaccia bread
1h
Stywe pap (firm porridge)
40min
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
Nenhuma avaliação
Best ever carrot cake
1h 35min