Dispositivos e acessórios
Gluten free loaves
Preparação 10min
Total 2h 15min
20 slices
Ingredientes
-
psyllium husk40 g
-
warm water780 g
-
dried instant yeast3 tsp
-
honey40 g
-
apple cider vinegar25 g
-
buckwheat flour (see Tip)260 g
-
white rice flour plus extra to dust200 g
-
potato starch200 g
-
sea salt3 tsp
-
extra virgin olive oil to grease
-
water to spray
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
286.5 mg
Proteína
2.5 g
Energia
560.8 kJ /
134 kcal
Gordura
0.6 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
30.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Manifesto
202 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Nourish
29 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Gluten free cinnamon doughnuts
25min
Gluten free date, apple and walnut tea bread
1h 30min
Gluten free focaccia bread
1h
Everyday Gluten Free Banana Bread
1h
Gluten Free Lemon Poppy Seed Muffins
1h 20min
Dark chocolate pecan bites
1h 5min
Sugar-free salted peanut butter fudge
2h 10min
Gluten free lamingtons
1h 30min
Gluten free bread rolls
2h 30min
Hawaiian gluten-free pizza
2h
Gluten free pizza dough
2h
Easy banana muffins
30min