Dispositivos e acessórios
Gluten free loaves
Preparação 10min
Total 2h 15min
20 slices
Ingredientes
-
psyllium husk40 g
-
warm water780 g
-
dried instant yeast3 tsp
-
honey40 g
-
apple cider vinegar25 g
-
buckwheat flour (see Tip)260 g
-
white rice flour plus extra to dust200 g
-
potato starch200 g
-
sea salt3 tsp
-
extra virgin olive oil to grease
-
water to spray
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
286.5 mg
Proteína
2.5 g
Energia
560.8 kJ /
134 kcal
Gordura
0.6 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
30.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Manifesto
202 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Nourish
29 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Summer vegetable salad with maple tahini dressing
30min
Gluten free shortbread
1u. 35min
Versatile smooth soup
45min
Gluten free date, apple and walnut tea bread
1u. 30min
Gluten free chocolate cake with nuts
1u. 10min
Express Strawberries Dessert
5min
Spaghetti with Anchovies and Toasted Bread Crumbs
Geen beoordelingen
Fresh fruit tart (Thermomix® Cutter, using modes)
5u. 55min
Corn tortillas
1u. 50min
Gluten free focaccia bread
1u.
Fermented beetroot dip
25u.
Gluten free bread rolls
2u. 30min