Dispositivos e acessórios
Almond milk to almond pancakes
Preparação 30min
Total 30min
10 pieces
Ingredientes
Almond milk
-
almonds150 g
-
water1000 g
Pancakes
-
eggs3
-
ripe banana cut into pieces120 g
-
gluten free plain flour60 g
-
gluten free baking powder½ tsp
-
vegetable oil to cook
-
fresh fruit to serve
-
pure maple syrup or liquid sweetener of choice, to serve
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
44.1 mg
Proteína
3.2 g
Energia
524.1 kJ /
124.8 kcal
Gordura
5.8 g
Fibra
1.8 g
Gordura saturada
0.5 g
Hidratos de carbono
13.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Less waste, more food with Thermomix®
70 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Protein Bars
50 dk
Boosted Super Green Juice
10 dk
Green smoothie
10 dk
Magnolia Kitchen brownies
1sa 10 dk
Almond milk chocolate biscuits (Post-natal)
25sa 15 dk
Virgin Coconut Oil Chocolate
2sa 10 dk
Sweet or Savoury Buckwheat Pancakes
35 dk
Dairy free chocolate coconut custard
15 dk
Green Smoothie Bowls (Matthew Kenney)
15 dk
Healthy chocolate mousse
10 dk
Gluten free bread rolls
2sa 30 dk
Better-for-you banana pancakes
30 dk