Dispositivos e acessórios
Dairy-free coconut ice cream
Preparação 5min
Total 10h 30min
8 portions
Ingredientes
-
canned coconut milk (2 x 400 g cans)2 cans
-
white sugar150 g
-
coconut milk powder organic or pure (see Tip)2 tbsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
rum (opcional) to taste1 - 2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
72.5 mg
Proteína
1.3 g
Energia
1195.8 kJ /
285.8 kcal
Gordura
12.4 g
Fibra
3.5 g
Gordura saturada
11 g
Hidratos de carbono
43 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Summer festive table
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Strawberry margarita
5min
Milk chocolate hazelnut spread
15min
Macadamia chocolate cookies
45min
"Marry me" chicken pasta
35min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Nenhuma avaliação
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
45min
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer)
45min
No waste vegetable stock concentrate
25min
Chicken and leek pot pies
1h 15min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50min
Red velvet cake
2h 20min
Quick pulled pork in beer sauce
35min