Dispositivos e acessórios
Dairy-free coconut ice cream
Preparação 5min
Total 10h 30min
8 portions
Ingredientes
-
canned coconut milk (2 x 400 g cans)2 cans
-
white sugar150 g
-
coconut milk powder organic or pure (see Tip)2 tbsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
rum (opcional) to taste1 - 2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
72.5 mg
Proteína
1.3 g
Energia
1195.8 kJ /
285.8 kcal
Gordura
12.4 g
Fibra
3.5 g
Gordura saturada
11 g
Hidratos de carbono
43 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Summer festive table
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Date and nut balls
20min
"Marry me" chicken pasta
35min
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30min
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45min
Sushi Rice
1h 5min
Douhua (savoury bean curd)
10h 25min
Stywe pap (firm porridge)
40min
2 ingredient dough
30min
Basmati rice in Varoma bundt tin
35min
Tuna sushi rolls
1h 25min
Chicken, bacon, pumpkin and spinach risotto
40min
Portuguese bread
3h 30min