Dispositivos e acessórios
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney) Metric
Preparação 15min
Total 1h 30min
8 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil divided115 g
-
garlic cloves150 g
-
vegan whipping cream e.g. Silk®, Flora™500 g
-
vegan butter in pieces225 g
-
nutritional yeast2 tbsp
-
fresh thyme10 sprigs
-
salt to season, to taste
-
pasta, any type, cooked to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
239.5 mg
Proteína
3.3 g
Energia
2365.1 kJ /
565.3 kcal
Gordura
52.4 g
Fibra
1.7 g
Gordura saturada
24.1 g
Hidratos de carbono
21.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
Nenhuma avaliação
Sautéing Chicken Strips
Nenhuma avaliação
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1h 15min
Neapolitan Pizza
Nenhuma avaliação
Waffles
25min
Two Pound Apple Pie
Nenhuma avaliação
Tomato and Mushroom Spaghetti
25min
Baklava Cheesecake
Nenhuma avaliação
Peach Melba Foam Trifles
40min
Spanish Rice
35min
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney)
1h 30min
Brioche Buns
2h