Dispositivos e acessórios
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney) Metric
Preparação 15min
Total 1h 30min
8 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil divided115 g
-
garlic cloves150 g
-
vegan whipping cream e.g. Silk®, Flora™500 g
-
vegan butter in pieces225 g
-
nutritional yeast2 tbsp
-
fresh thyme10 sprigs
-
salt to season, to taste
-
pasta, any type, cooked to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
239.5 mg
Proteína
3.3 g
Energia
2365.1 kJ /
565.3 kcal
Gordura
52.4 g
Fibra
1.7 g
Gordura saturada
24.1 g
Hidratos de carbono
21.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Broccoli and Cheddar Soup
45 min
Crêpes
1 godz. 15 min
Whisked Egg Whites
5 min
Butternut Squash and Smoked Gouda Gratin
Brak ocen
Spanish Rice
35 min
Lemonade
5 min
Garlic Tahini Dip (Tarator)
5 min
Green Smoothie Bowls (Matthew Kenney) Metric
15 min
Golden Lassi Smoothie (Matthew Kenney) Metric
10 min
Smoothie
5 min
Garlic Tahini Dip (Tarator)
5 min
Soy bolognese
40 min