Dispositivos e acessórios
Crêpes Suzette
Preparação 1h
Total 1h 20min
3 portions
Ingredientes
Crêpe Batter
-
unsalted butter cut into pieces1 oz
-
whole milk8 ½ oz
-
orange juice2 oz
-
orange liqueur e.g. Grand Marnier®½ oz
-
large eggs2
-
all-purpose flour4 ½ oz
-
sugar (opcional)½ oz
-
salt2 pinches
Orange Sauce
-
orange1
-
lemon1
-
sugar3 oz
-
orange juice3 oz
-
orange liqueur3 oz
-
salt⅛ tsp
-
unsalted butter diced3 ½ oz
Assembly
-
unsalted butter diced2 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
370 mg
Proteína
16.5 g
Energia
4231 kJ /
1011.2 kcal
Gordura
59.8 g
Fibra
2.8 g
Gordura saturada
36 g
Hidratos de carbono
90.9 g
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