Dispositivos e acessórios
Espressolu Karamel Sos
Preparação 10min
Total 45min
1 kavanoz
Ingredientes
-
şeker250 g
-
espresso, demlenmiş ve soğutulmuş100 g
-
limon suyu (bk. Öneriler)1 tk
-
tereyağı soğuk, tek parça (yaklaşık 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
krema, en az %30 yağ içeren130 g
-
su1000 g
-
sirke1 yk
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 kavanoz
Sódio
110 mg
Proteína
3 g
Energia
6831 kJ /
1631 kcal
Gordura
66 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
45 g
Hidratos de carbono
254 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM6 MODLARIYLA LEZİZ TATLILAR
9 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Limon Kreması (Lemon Curd)
20min
Pinyata Çikolata
6h 35min
Beyaz Çikolata Mus ve Vakumda Pişmiş Çilekler
Nenhuma avaliação
Fener Balığı ve Karides Çorbası
1h 15min
Tereyağlı Krema
10min
Taze Makarna Hamuru
1h
Milföy Pastası
5h
Tarçınlı Panna Cotta, Elmalı Garnitür İle
6h 30min
Karamel Şekerlemesi
2h
Vegan Makarna
1h
Karamel Sos
1h 30min
Çiğ Köfte
1h 45min