Dispositivos e acessórios
Espressolu Karamel Sos
Preparação 10min
Total 45min
1 kavanoz
Ingredientes
-
şeker250 g
-
espresso, demlenmiş ve soğutulmuş100 g
-
limon suyu (bk. Öneriler)1 tk
-
tereyağı soğuk, tek parça (yaklaşık 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
krema, en az %30 yağ içeren130 g
-
su1000 g
-
sirke1 yk
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 kavanoz
Sódio
110 mg
Proteína
3 g
Energia
6831 kJ /
1631 kcal
Gordura
66 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
45 g
Hidratos de carbono
254 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM6 MODLARIYLA LEZİZ TATLILAR
9 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Sıvı Karamel
35min
Et Bulyon (Sotelenmiş Sebzeli)
3h
Tavuklu ve Körili Darı
35min
Kenevir Tohumu Sütü
10min
Krem Karamel (Flan)
2h 45min
Şu Hamuru (Pâte à choux)
2h
Kremalı ve Çıtır Karamelli Berliner
5h 30min
Kahveli Trüf Çikolata
2h 50min
Cheesecake (Pişmeyen)
5h 30min
Karamel Sos
1h 30min
Pastacı Kremalı Profiterol
2h 45min
Vanilyalı Dondurma ve Çikolata Soslu Profiterol
2h 15min