Dispositivos e acessórios
Duck Confit Parmentier Maple-Scented
Preparação 45min
Total 15h 55min
4 portions
Ingredientes
Duck confit
-
duck legs, skin on, bone in (approx.1 kg), rinsed and dried4
-
black pepper, ground½ tsp
-
coarse sea salt divided4 tsp
-
garlic cloves crushed4
-
bay leaves, fresh4
-
thyme, fresh6 sprigs
-
fresh rosemary leaves, coarsely chopped1 tbsp
-
black peppercorns1 tsp
-
duck fat divided (see Tip)500 - 550 g
-
water divided3000 g
-
vinegar30 g
-
duck fat20 g
-
veal fond or 30-60 g duck cooking juices, divided30 - 60 g
-
maple syrup, pure20 g
Sautéed Leeks
-
duck fat20 g
-
veal fond or 30 g duck cooking juices30 g
-
leeks cut lengthwise and sliced (0.5 cm)200 g
Mashed Potatoes
-
Parmesan cheese in pieces40 g
-
hazelnuts, skin on raw40 g
-
floury potatoes e.g., Yukon Gold, Russet, peeled and cubed (2 cm)700 g
-
milk175 g
-
salt1 tsp
-
butter unsalted, cubed30 g
-
nutmeg, ground1 pinch
-
black pepper, freshly ground to taste
Assembly
-
duck fat to grease
-
maple sugar granules to sprinkle30 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
2648.5 mg
Proteína
47.3 g
Energia
6408 kJ /
1525.7 kcal
Gordura
128.6 g
Fibra
13.7 g
Gordura saturada
34 g
Hidratos de carbono
42.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everything Maple
10 Receitas
Canadá
Canadá
Mother's Day Brunch
10 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2h
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2h
Aperol spritz sorbet
8h 20min
Cocktail Tropical with rum and passion fruit
15min
Spicy Nuts and Popcorn Party Mix
35min
Xerém maize meal with fresh tuna
40min
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
1h 40min
Russian salad
1h 15min
Chicken Liver Pate
25min
Pâtè with Riesling
3h
Sous-vide Pork Loin, Pears and Chocolate Sauce
2h 55min
Cullen Skink
45min