
Dispositivos e acessórios
Potatoes with Bacon and Hash
Preparação 15min
Total 2h 15min
4 portions
Ingredientes
-
bacon, cured, smoked, sliced cut into pieces (2.5 cm/1 in.)225 g
-
water600 g
-
potatoes cut into pieces (5 cm/2 in.)570 g
-
garlic cloves halved3
-
extra virgin olive oil15 g
-
onions cut in wedges200 g
-
jalapeño pepper destemmed and deseeded½
-
salt½ tsp
-
black pepper, freshly ground¼ tsp
-
eggs, large4
-
green onions chopped, to garnish
Nutrição por 1 portion
Energia
498.3 kcal /
2084.9 kJ
Proteína
19.3 g
Gordura
32.7 g
Hidratos de carbono
31.6 g
Fibra
4.1 g
Gordura saturada
10.2 g
Sódio
779.6 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Mother's Day with Degrenne
6 Receitas
Canadá
Canadá