Dispositivos e acessórios
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Preparação 20min
Total 1h
12 pieces
Ingredientes
Eggs
-
eggs (53-63 g each) cold6
-
water to fill to 1 l mark
Easter nests
-
unsalted butter for greasing
-
flour plus extra for flouring250 g
-
olive oil30 g
-
water120 g
-
salt½ tsp
Egg salad
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
shallots20 g
-
sour cream, 12% fat30 g
-
mustard10 g
-
mayonnaise10 g
-
vinegar10 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh chives (opcional) for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
143.8 mg
Proteína
5 g
Energia
591.3 kJ /
141.3 kcal
Gordura
5.9 g
Fibra
0.7 g
Gordura saturada
1.4 g
Hidratos de carbono
16.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Easy Easter
14 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Chewy Cacao Amaretti Cookie Kisses
1h 25min
Allergen Free Chocolate Dipped Fruit
45min
Watermelon Lemonade
5min
Challah
3h 10min
Frozen Yoghurt Bark (TM6)
6h 10min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette (TM5)
15min
Chickpea soup (Revithia)
Nenhuma avaliação
Roasted Meatballs and Spicy Potatoes
1h
Raspberry Almond Pulp Cakes
50min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45min
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 45min
Gluten Free Banana Oat Waffles
35min