Dispositivos e acessórios
Kremet fiskesuppe
Preparação 15min
Total 45min
6 porsjoner
Ingredientes
-
laksefilet, fersk i biter (2cmx2cm)200 g
-
torskefilet, uten skinn i biter (2cmx2cm200 g
-
salt2 ts
-
korianderfrø hele1 ts
-
solsikkeolje10 g
-
løk delt i to½
-
hvitløksfedd2
-
fennikel uten rot, delt i biter (ca. 5 cm)80 g
-
sellerirot delt i biter (ca. 5 cm)80 g
-
purreløk kun den hvite delen, vasket, delt i biter (ca. 5 cm)50 g
-
vann300 g
-
melk400 g
-
fiskebuljongterninger (til 0.5 l)2 ½
-
sitron saft og skall, revet (kun det gule)½
-
laurbærblad, tørket1
-
fløte300 g
-
smør2 ss
-
salt1 klype
-
hvit pepper1 klype
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsjon
Sódio
146.8 mg
Proteína
17 g
Energia
1606.1 kJ /
383.9 kcal
Gordura
31.2 g
Fibra
1.3 g
Gordura saturada
16.7 g
Hidratos de carbono
10.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Norske matretter med Thermomix®
55 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Rensende thaisuppe
25min
Kremet aspargessuppe
Nenhuma avaliação
Kremet detoxsuppe med grønnsaker
Nenhuma avaliação
Misosuppe
Nenhuma avaliação
Kremet ertesuppe med Serrano-chips
Nenhuma avaliação
Vårens grønnsaksuppe med urteterninger
Nenhuma avaliação
Kremet ertesuppe
40min
Kikertsuppe (Revithia)
Nenhuma avaliação
Kyllingsuppe med egg og sitron (Avgolemono)
Nenhuma avaliação
Betasuppe
30min
Fattigmann "aspargessuppe"
50min
Tomatsuppe
40min