Kremet fiskesuppe

Kremet fiskesuppe

5.0 5 avaliação
Preparação 15min
Total 45min
6 porsjoner

Ingredientes

  • laksefilet, fersk i biter (2cmx2cm)
    200 g
  • torskefilet, uten skinn i biter (2cmx2cm
    200 g
  • salt
    2 ts
  • korianderfrø hele
    1 ts
  • solsikkeolje
    10 g
  • løk delt i to
    ½
  • hvitløksfedd
    2
  • fennikel uten rot, delt i biter (ca. 5 cm)
    80 g
  • sellerirot delt i biter (ca. 5 cm)
    80 g
  • purreløk kun den hvite delen, vasket, delt i biter (ca. 5 cm)
    50 g
  • vann
    300 g
  • melk
    400 g
  • fiskebuljongterninger (til 0.5 l)
    2 ½
  • sitron saft og skall, revet (kun det gule)
    ½
  • laurbærblad, tørket
    1
  • fløte
    300 g
  • smør
    2 ss
  • salt
    1 klype
  • hvit pepper
    1 klype

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 porsjon

Sódio 146.8 mg
Proteína 17 g
Energia 1606.1 kJ / 383.9 kcal
Gordura 31.2 g
Fibra 1.3 g
Gordura saturada 16.7 g
Hidratos de carbono 10.2 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...

Mostrar tudo