Dispositivos e acessórios
Kyllingsuppe med egg og sitron (Avgolemono)
Preparação 20min
Total 1h 15min
4 porsjoner
Ingredientes
-
vann1200 g
-
kyllingvinger med skinn500 g
-
gulrot delt i biter (2 cm)1
-
poteter delt i biter (1-2 cm)100 g
-
selleri delt i biter1
-
løk delt i to150 g
-
grønnsaksbuljong2 ts
-
vegetabilsk olje1 ts
-
salt etter smak
-
malt svart pepper etter smak
-
ris100 g
-
egg1
-
sitronsaft, ferskpresset (ca. 1 sitron)40 g
-
flatbladet persille, fersk kun blader, til pynt1 kvist
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsjon
Proteína
25 g
Energia
1783 kJ /
424 kcal
Gordura
24 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
25 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Postkort fra Hellas
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Rensende thaisuppe
25min
Kremet aspargessuppe
Nenhuma avaliação
Kremet detoxsuppe med grønnsaker
Nenhuma avaliação
Misosuppe
Nenhuma avaliação
Kremet ertesuppe med Serrano-chips
Nenhuma avaliação
Vårens grønnsaksuppe med urteterninger
Nenhuma avaliação
Kremet ertesuppe
40min
Kikertsuppe (Revithia)
Nenhuma avaliação
Kremet fiskesuppe
45min
Betasuppe
30min
Fattigmann "aspargessuppe"
50min
Tomatsuppe
40min