Dispositivos e acessórios
Dairy-free Seafood Risotto
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
fresh parsley leaves10 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered150 g
-
olive oil40 g
-
coconut oil40 g
-
whole baby squid, cleaned, cut in piecesraw squid rings200 g
-
fresh octopus cleaned, cut in pieces (2 cm)200 g
-
saffron threads to taste1 - 2 pinches
-
raw, medium-sized prawns, peeled, deveined200 g
-
cocklesfresh mussels cleaned, debearded200 g
-
risotto rice (e.g. arborio, Carnaroli)320 g
-
tomatoes cut in pieces (3 cm)160 g
-
dry white wine80 g
-
water730 g
-
vegetable stock pastefish stock paste2 tsp
-
ground black pepper to taste2 - 3 pinches
-
lemon cut in wedges, for serving1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
581.6 mg
Proteína
34.5 g
Energia
2823 kJ /
674.7 kcal
Gordura
23.4 g
Fibra
1.7 g
Gordura saturada
10.9 g
Hidratos de carbono
76 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Free From
76 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Cod and Spinach Soup
40min
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
15min
Mystery Soup
55min
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20min
Stracciatella Soup
30min
Penne with mussels
1h 5min
Pumpkin Risotto
50min
Pea, Cherry Tomato and Feta Wraps
10min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30min
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Seafood Risotto
40min