Dairy-free Seafood Risotto

Dairy-free Seafood Risotto

4.2 9 avaliações
Preparação 15min
Total 45min
4 portions

Ingredientes

  • fresh parsley leaves
    10 g
  • garlic cloves
    2
  • onions quartered
    150 g
  • olive oil
    40 g
  • coconut oil
    40 g
  • raw squid rings
    200 g
    whole baby squid, cleaned, cut in pieces
  • fresh octopus cleaned, cut in pieces (2 cm)
    200 g
  • saffron threads to taste
    1 - 2 pinches
  • raw, medium-sized prawns, peeled, deveined
    200 g
  • fresh mussels cleaned, debearded
    200 g
    cockles
  • risotto rice (e.g. arborio, Carnaroli)
    320 g
  • tomatoes cut in pieces (3 cm)
    160 g
  • dry white wine
    80 g
  • water
    730 g
  • fish stock paste
    2 tsp
    vegetable stock paste
  • ground black pepper to taste
    2 - 3 pinches
  • lemon cut in wedges, for serving
    1

Nutrição por 1 portion

Energia 674.7 kcal / 2823 kJ
Proteína 34.5 g
Gordura 23.4 g
Hidratos de carbono 76 g
Fibra 1.7 g
Gordura saturada 10.9 g
Sódio 581.6 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...