Dispositivos e acessórios
Spanish Seafood Rice
Preparação 25min
Total 1h 25min
4 portions
Ingredientes
-
olive oil85 g
-
garlic clove1
-
whole squid, medium cut in pieces (2 cm)300 g
-
raw, unpeeled large prawns8
-
white wine200 g
-
water350 g
-
fresh mussels500 g
-
brown onions, cut in pieces (2 cm)Spanish onions cut in pieces (2 cm)200 g
-
garlic cloves sliced2
-
smoked paprika1 tsp
-
saffron threads1 pinch
-
tomato purée50 g
-
red pepper flakeschoricero pepper pulp1 tsp
-
white short grain rice300 g
-
fine sea salt to taste1 - 2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
556.6 mg
Proteína
34.2 g
Energia
2985.7 kJ /
713.6 kcal
Gordura
25.6 g
Fibra
1.3 g
Gordura saturada
3.9 g
Hidratos de carbono
74.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Tomato Beef Casserole
40min
Jewish Chicken Soup
50min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
Nenhuma avaliação
Turmeric Cinnamon Ginger Booster
20min
Rigatoni with Mushrooms and Green Asparagus Stuffed Chicken Involtini
1h 30min
Gnocchi with Courgettes
20min
Gnocchi with Courgettes (TM5)
20min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM5)
45min
Potato Pancakes
45min
Hunters Stew (Bigos)
1h 30min
Spicy Beef with Red Peppers
30min
Spaghetti Carbonara
40min