Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik

Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik

Nenhuma avaliação
Preparação 20min
Total 2h 20min
24 stuks

Ingredientes

  • aardbeien schoongemaakt, gehalveerd, plus 3 extra in blokjes gesneden (1 cm)
    100 g
  • perziken rijp, in stukjes gesneden, plus 30 g extra in blokjes gesneden (1 cm)
    100 g
    perzik, blik, in juice, drained, cut in pieces, plus 30 g extra diced (1 cm)
  • suiker
    20 g
  • roomkaas light
    200 g
  • yoghurt, 0,1% vet
    150 g
  • sinaasappel alleen fijn geraspte schil
    ½
  • vanille-extract, natuurlijk
    ½ tl

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 stuk

Proteína 1 g
Energia 104 kJ / 25 kcal
Gordura 1 g
Fibra 0 g
Hidratos de carbono 3 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...