Dispositivos e acessórios
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Preparação 20min
Total 2h 20min
24 stuks
Ingredientes
-
aardbeien schoongemaakt, gehalveerd, plus 3 extra in blokjes gesneden (1 cm)100 g
-
perzik, blik, in juice, drained, cut in pieces, plus 30 g extra diced (1 cm)perziken rijp, in stukjes gesneden, plus 30 g extra in blokjes gesneden (1 cm)100 g
-
suiker20 g
-
roomkaas light200 g
-
yoghurt, 0,1% vet150 g
-
sinaasappel alleen fijn geraspte schil½
-
vanille-extract, natuurlijk½ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Proteína
1 g
Energia
104 kJ /
25 kcal
Gordura
1 g
Fibra
0 g
Hidratos de carbono
3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
lagere GI
8 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Nenhuma avaliação
Glutenvrije Mini Appeltaartjes (koolhydraatarm)
Nenhuma avaliação
Franse brunch
Nenhuma avaliação
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Nenhuma avaliação
Limonade
5min
Gougère-soezen met zalmmousse
25h 35min
Pruimenjam
55min
Glutenvrije Chocolade Cupcakes met Botercrème
Nenhuma avaliação
Roze pompelmoes en rode bessensap
Nenhuma avaliação
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min
Broccoli-ham omelet
35min
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25min