Dispositivos e acessórios
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Preparação 20min
Total 2h 20min
24 stuks
Ingredientes
-
aardbeien schoongemaakt, gehalveerd, plus 3 extra in blokjes gesneden (1 cm)100 g
-
perzik, blik, in juice, drained, cut in pieces, plus 30 g extra diced (1 cm)perziken rijp, in stukjes gesneden, plus 30 g extra in blokjes gesneden (1 cm)100 g
-
suiker20 g
-
roomkaas light200 g
-
yoghurt, 0,1% vet150 g
-
sinaasappel alleen fijn geraspte schil½
-
vanille-extract, natuurlijk½ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Proteína
1 g
Energia
104 kJ /
25 kcal
Gordura
1 g
Fibra
0 g
Hidratos de carbono
3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
lagere GI
8 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1h
Dadel- en Haverdrank
20min
Perzik- en Amandelijs
Nenhuma avaliação
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
45min
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1h
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Nenhuma avaliação
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30min
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1h
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20min
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Nenhuma avaliação
Quiche met kool en broccoli
1h 30min
Demo recept Broccoli Salade met Rode Pepers en Pijnboompitten
10min