
Dispositivos e acessórios
Tomato and Feta Pasta
Preparação 10min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil divided4 tbsp
-
garlic cloves sliced4
-
water40 oz
-
salt plus extra to season, to taste1 tsp
-
pasta dried, type fusilli10 oz
-
cherry tomatoes halved20 oz
-
feta cheese block, halved horizontally12 oz
-
fresh basil leaves only, chopped, plus extra to garnish6 sprigs
-
fresh oregano leaves only, plus extra to garnish4 sprigs
-
chili flakes to taste1 pinch
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
fresh basil leaves only
Nutrição por 1 portion
Energia
640.2 kcal /
2678.7 kJ
Proteína
23 g
Gordura
32.9 g
Hidratos de carbono
63.7 g
Fibra
4.5 g
Gordura saturada
15 g
Sódio
1385.1 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Mother's Day with Degrenne
6 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos