Dispositivos e acessórios
Tomato and Feta Pasta
Preparação 10min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil divided4 tbsp
-
garlic cloves sliced4
-
water40 oz
-
salt plus extra to season, to taste1 tsp
-
pasta dried, type fusilli10 oz
-
cherry tomatoes halved20 oz
-
12 oz feta cheese, block, halved horizontallyfeta cheese block, halved horizontally12 oz
-
fresh basil leaves only, chopped, plus extra to garnish6 sprigs
-
fresh oregano leaves only, plus extra to garnish4 sprigs
-
chili flakes to taste1 pinch
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
fresh basil leaves only
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1385.1 mg
Proteína
23 g
Energia
2678.7 kJ /
640.2 kcal
Gordura
32.9 g
Fibra
4.5 g
Gordura saturada
15 g
Hidratos de carbono
63.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mother's Day with Degrenne
6 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 min
Shrimp Orzo with Peas
30 min
Lemon Pasta
35 min
Southwest Quinoa
40 min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 min
Gochujang Ramen Noodles
30 min
Chili Oil Noodles
30 min
One Pot Ravioli Soup
30 min
Tex-Mex Bowl
50 min
Avocado Tuna Salad
5 min
Chicken Shawarma Bowl
1 godz.
Turkey Taco Bowl
1 godz.