Dispositivos e acessórios
Paastuin
Preparação 30min
Total 2h 25min
10 stuks
Ingredientes
Chocoladecrème
-
melk150 g
-
room, 35% vet150 g
-
eierdooiers3
-
suiker25 g
-
pure chocolade in stukken200 g
Chocolade genoise
-
boter om in te vetten
-
bloem om te bestuiven
-
eieren4
-
suiker140 g
-
boter20 g
-
cacaopoeder40 g
-
bloem100 g
-
bakpoeder (½ zakje)1 tl
Opbouw
-
chocoladekoekjes150 g
-
koekjes type KitKat®, in de lengte doormidden gesneden10 pakken
-
suikerpasta oranje en wit300 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Proteína
12.3 g
Energia
2813.9 kJ /
672.7 kcal
Gordura
28.9 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
87.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Paasmenu
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Glutenvrije frambozen rolgebak
Nenhuma avaliação
Citroencurd
1h
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Nenhuma avaliação
Paashaas macarons
Nenhuma avaliação
Bearnaisesaus
15min
Amerikaanse pannenkoeken
40min
Tagliatelle met broccoli
15min
Haverkoekjes op een stokje
1h 30min
Citroenkoekjes
Nenhuma avaliação
Bessenjamtaart
2h 35min
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1h 30min
Marmercake
2h