Dispositivos e acessórios
Paastuin
Preparação 30min
Total 2h 25min
10 stuks
Ingredientes
Chocoladecrème
-
melk150 g
-
room, 35% vet150 g
-
eierdooiers3
-
suiker25 g
-
pure chocolade in stukken200 g
Chocolade genoise
-
boter om in te vetten
-
bloem om te bestuiven
-
eieren4
-
suiker140 g
-
boter20 g
-
cacaopoeder40 g
-
bloem100 g
-
bakpoeder (½ zakje)1 tl
Opbouw
-
chocoladekoekjes150 g
-
koekjes type KitKat®, in de lengte doormidden gesneden10 pakken
-
suikerpasta oranje en wit300 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Proteína
12.3 g
Energia
2813.9 kJ /
672.7 kcal
Gordura
28.9 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
87.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Paasmenu
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Crème pâtissière
15min
Maïsbrood en cheddar muffins
Nenhuma avaliação
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Nenhuma avaliação
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Nenhuma avaliação
Bloementaartje met amandelcrème
1h 10min
Vegan kruimeldeeg
45min
Brownie koekjes
1h 35min
Harde pistachekoekjes
45min
Kracht Muesli
25min
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50min
Taart van pindakaas en chocolade
1h 20min
Worteltaart
2h