Dispositivos e acessórios
Paaspastei
Preparação 25min
Total 2h
8 porties
Ingredientes
Deeg
-
bloem en iets meer om te bewerken150 g
-
boter in stukken75 g
-
zout1 snuifje
-
water50 g
Vulling
-
uien gehalveerd100 g
-
verse bladpeterselie4 takjes
-
gerookte gekookte ham150 g
-
varkensnek (procureur), ontbeend in blokjes700 g
-
ei1
-
cognac30 g
-
gemalen peper1 afgestreken tl
-
zout15 g
-
hardgekookte eieren6
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
36.5 g
Energia
2052 kJ /
491 kcal
Gordura
31.1 g
Hidratos de carbono
15.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Paasmenu
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Eenvoudige Tonijnpasteitjes met Groenten en Citroenvinaigrette
Nenhuma avaliação
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40min
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Nenhuma avaliação
Shakshuka
50min
Zeevruchtenrijst
Nenhuma avaliação
Sunrise smoothie
10min
Oost-Europese brunch
Nenhuma avaliação
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Aardappelpuree met de Peeler
Nenhuma avaliação
Blue Hawaii
Nenhuma avaliação
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
50min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min