Dispositivos e acessórios
Paaspastei
Preparação 25min
Total 2h
8 porties
Ingredientes
Deeg
-
bloem en iets meer om te bewerken150 g
-
boter in stukken75 g
-
zout1 snuifje
-
water50 g
Vulling
-
uien gehalveerd100 g
-
verse bladpeterselie4 takjes
-
gerookte gekookte ham150 g
-
varkensnek (procureur), ontbeend in blokjes700 g
-
ei1
-
cognac30 g
-
gemalen peper1 afgestreken tl
-
zout15 g
-
hardgekookte eieren6
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
36.5 g
Energia
2052 kJ /
491 kcal
Gordura
31.1 g
Hidratos de carbono
15.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Paasmenu
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Volkorenbrood
Nenhuma avaliação
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Nenhuma avaliação
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Nenhuma avaliação
Chocolade-Sinaasappel Posset
5h 40min
Aardappelgratin
1h 10min
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Nenhuma avaliação
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
Nenhuma avaliação
Pommes Dauphine
1h 40min
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Nenhuma avaliação
Erwten met ham
25min
Aardappel- en spruitjespuree
40min
Bloemkool met kaas
55min