Dispositivos e acessórios
Victoria Sponge
Preparação 10min
Total 1h 10min
10 slices
Ingredientes
Sponge
-
margarine, dicedunsalted butter diced , plus extra for greasing260 g
-
caster sugar260 g
-
medium eggs5
-
self-raising flour260 g
-
baking powder1 heaped tsp
-
natural vanilla extract (opcional)1 tsp
Filling
-
jam (e.g. strawberry and raspberry)100 g
-
double cream200 g
-
raspberries150 g
-
icing sugar for dusting1 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
413.1 mg
Proteína
7.1 g
Energia
2214.8 kJ /
529.4 kcal
Gordura
31.6 g
Fibra
1.8 g
Gordura saturada
18.9 g
Hidratos de carbono
55.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Chocolate Fudge Cake
1 godz.
Buttercream Icing
5 min
Icing Sugar
5 min
Butterfly Cakes
1 godz.
Scones
30 min
Coffee and Walnut Cake
1 godz. 10 min
Easy Chocolate Cake
1 godz. 15 min
Raspberry and Apple Crumble
1 godz. 5 min
Lemon Drizzle Cake
1 godz. 30 min
Toad in the Hole
1 godz.
Classic Flapjack
55 min
Yorkshire Pudding
1 godz.