Dispositivos e acessórios
Gresk påskebrød (Tsoureki)
Preparação 15min
Total 2h 20min
12 porsjoner
Ingredientes
-
mastic gum (opcional)3 stykker
-
mahlabfrø (se tips)1 ts
-
sukker105 g
-
melk100 g
-
20 g fersk gjærtørrgjær2 ts
-
egg3
-
hvetemel pluss ekstra til dryssing450 g
-
salt1 klype
-
smør, usaltet romtemperert70 g
-
egg pisket, for pensling1
-
mandler, flak (opcional) til pynt
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porsjon
Proteína
7 g
Energia
1023 kJ /
243 kcal
Gordura
7 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
38 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Postkort fra Hellas
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Ciabattine
Nenhuma avaliação
Damperbrød med sirupsmør
Nenhuma avaliação
Irske Potetkaker
Nenhuma avaliação
Natronrundstykker med cheddar
Nenhuma avaliação
Quinoamuffins med skinke og ost
1h 30min
Boller med rosin, eple og vaniljesaus
Nenhuma avaliação
Minibrød med sjokolade og squash
Nenhuma avaliação
Guinness® Brød med røkt ørret og brønnkarse
Nenhuma avaliação
Flatbrød
1h
Tangzhong melkebrød
Nenhuma avaliação
Søtt frokostbrød
1h 30min
Soyamelk og dampede boller
Nenhuma avaliação