Dispositivos e acessórios
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Preparação 10min
Total 2h 35min
6 porties
Ingredientes
De terrine
-
water300 g
-
wortelen in staafjes100 g
-
verse sperziebonen100 g
-
verse tuinbonen50 g
-
verse doperwten50 g
-
gelatineblaadjes (1,9 g/blad) en een kommetje met koud water4
-
kokosmelk500 g
-
espelette peper2 snuifjes
-
zout1 tl
De kervel emulsie
-
verse kervel1 bos
-
limoensap30 g
-
olijfolie30 g
-
water30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
367 mg
Proteína
6.3 g
Energia
1048.2 kJ /
253.5 kcal
Gordura
20.8 g
Fibra
4.5 g
Gordura saturada
14.5 g
Hidratos de carbono
7.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ouders verwennen
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Kreplach
55min
Zalm mozaïek
Nenhuma avaliação
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2h 40min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1h
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2h
Spinazierisotto met asperges
40min
Rogge flatbreads
Nenhuma avaliação
Vissticks met tomatensaus
50min
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15min
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Nenhuma avaliação
Kikkererwtensoep met spinazie
40min
Vanillesaus (crème anglaise)
10min