Dispositivos e acessórios
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Preparação 10min
Total 2h 35min
6 porties
Ingredientes
De terrine
-
water300 g
-
wortelen in staafjes100 g
-
verse sperziebonen100 g
-
verse tuinbonen50 g
-
verse doperwten50 g
-
gelatineblaadjes (1,9 g/blad) en een kommetje met koud water4
-
kokosmelk500 g
-
espelette peper2 snuifjes
-
zout1 tl
De kervel emulsie
-
verse kervel1 bos
-
limoensap30 g
-
olijfolie30 g
-
water30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
367 mg
Proteína
6.3 g
Energia
1048.2 kJ /
253.5 kcal
Gordura
20.8 g
Fibra
4.5 g
Gordura saturada
14.5 g
Hidratos de carbono
7.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ouders verwennen
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Champagne gelei
Nenhuma avaliação
Champignon en spinazie lasagne
Nenhuma avaliação
Hartige Ratatouille Taart
1h 30min
Guacamole
5min
Boekweit met champignons
25min
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Vegan kruimeldeeg
45min
Bevroren aardbeidaiquiri
10min
Venkelsapje
10min
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Nenhuma avaliação
Chili non Carne
1h
Wortel-amandelcake zonder toegevoegde suikers en zijn glazuur
1h