Dispositivos e acessórios
Gotowanie na parze kapusty (350-800 g)
Preparação 10min
Total 25min
350 g
Ingredientes
-
500 g wody
-
350 - 800 g kapusty białej lub czerwonej, pokrojonej w 1-2 cm plastry
Dificuldade
fácil
Nutrição por 100 g
Sódio
20.5 mg
Proteína
1.3 g
Energia
104.6 kJ /
25 kcal
Gordura
0.1 g
Fibra
2.5 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
5.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
GOTOWANIE NA PARZE III
20 Receitas
Polónia
Polónia
Também pode gostar...
Gotowanie na parze pora (450-800 g)
30min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (650-1200 g)
40min
Gotowanie na parze papryk (350-800 g)
25min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30min
Gotowanie na parze młodych marchewek (650-1200 g)
35min
Gotowanie na parze korzenia selera (200-450 g)
20min
Gotowanie na parze kapusty (300 g)
15min
Gotowanie na parze kalafiora (300 g)
20min
Delikatne rumienienie marchewki
15min
Warzywa gotowane na parze
35min
Gotowanie ziemniaków w koszyczku
35min
Warzywa gotowane na parze z parmezanowym zabajone
50min