Dispositivos e acessórios
Ostebrødpinde med blandet grøntpesto
Preparação 15min
Total 1h 30min
14 stykker
Ingredientes
Brødpinde
-
gruyére ost skåret i stykker (2 cm)100 g
-
persille, frisk skåret i stykker10 g
-
vand600 g
-
10 g gærtørgær1 tsk
-
speltmel plus ekstra til drys200 g
-
olivenolie10 g
-
salt½ tsk
-
æggeblomme fra et mellemstort æg1
-
spidskommenfrø1 spiseske med top
Blandet grøntpesto
-
olivenolie150 g
-
parmesanost skåret i stykker (2 cm)80 g
-
50 g majroetoppe, økologisk, groft hakket (3-4 cm)gulerodstoppe økologisk, groft hakket (3-4 cm)50 g
-
estragon, frisk kun blade25 g
-
fed hvidløg2
-
mandler, med skind80 g
-
salt efter smag1 - 2 knivspids
-
sort peber, stødt eller efter smag1 knivspids
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stykke
Sódio
137 mg
Proteína
9 g
Energia
1042 kJ /
249 kcal
Gordura
19 g
Fibra
2.7 g
Gordura saturada
4.3 g
Hidratos de carbono
13 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Grøn bevidsthed
24 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Valnøddefrikadeller med salsa og majs
Nenhuma avaliação
Blomkålsnuggets med ajvar
Nenhuma avaliação
Banh bao (dampede bao med fyld)
Nenhuma avaliação
Cha gio (forårsruller)
Nenhuma avaliação
Caprese-wraps (2200 kcal)
Nenhuma avaliação
Müslibarer med tørret frugt og chokolade (1800 kcal)
Nenhuma avaliação
Granolabarer med kanel og kirsebær (2200 kcal)
Nenhuma avaliação
Popcorn kyllingenuggets med Dip
Nenhuma avaliação
Mini pizzaer
Nenhuma avaliação
Boller med pizzafyld
Nenhuma avaliação
Madlommer
Nenhuma avaliação
Power muffins
Nenhuma avaliação