Dispositivos e acessórios
Fish and Chips
Preparação 25min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
all-purpose flour5 oz
-
paprika1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
panko bread crumbs3 oz
-
large eggs3
-
Dijon mustard2 oz
-
French fries frozen, shoestring cut16 oz
-
non-stick spray oil (opcional) to spray fries and fish
-
cod fillets thawed if frozen16 oz
Tartar Sauce
-
extra virgin olive oil8 ½ oz
-
pickles in pieces3 oz
-
shallots in pieces1 oz
-
lemon juice1 oz
-
capers drained1 tbsp
-
fresh dill fronds4 sprigs
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
egg yolks from large eggs2
-
lemon cut into wedges1
-
malt vinegar
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1028.9 mg
Proteína
37.1 g
Energia
4374.8 kJ /
1045.6 kcal
Gordura
69.5 g
Fibra
5.2 g
Gordura saturada
12 g
Hidratos de carbono
68.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sheet Pan Dinners
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Simply Quick
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Baja-Style Fish Tacos
30min
Chicken Salad Sandwich
15min
Roasted Meatballs and Spicy Potatoes
1h
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Avocado Tuna Salad
5min
Pineapple Teriyaki Salmon
30min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7h 20min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5h 5min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1h
Squid Ink Pasta Bolognese (Gut Health)
45min
Chicken Shawarma Bowl
1h