Dispositivos e acessórios
Fish and Chips
Preparação 25min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
all-purpose flour5 oz
-
paprika1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
panko bread crumbs3 oz
-
large eggs3
-
Dijon mustard2 oz
-
French fries frozen, shoestring cut16 oz
-
non-stick spray oil (opcional) to spray fries and fish
-
cod fillets thawed if frozen16 oz
Tartar Sauce
-
extra virgin olive oil8 ½ oz
-
pickles in pieces3 oz
-
shallots in pieces1 oz
-
lemon juice1 oz
-
capers drained1 tbsp
-
fresh dill fronds4 sprigs
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
egg yolks from large eggs2
-
lemon cut into wedges1
-
malt vinegar
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1028.9 mg
Proteína
37.1 g
Energia
4374.8 kJ /
1045.6 kcal
Gordura
69.5 g
Fibra
5.2 g
Gordura saturada
12 g
Hidratos de carbono
68.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sheet Pan Dinners
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Simply Quick
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Sticky Sesame Chicken
40 dk
Baked Chicken Nuggets
1sa 15 dk
Korean Fried Chicken
3sa 10 dk
Crispy Coconut Shrimp
20 dk
Spooktacular Snow Cones
10 dk
Nachos with Black Beans and Guacamole
35 dk
Ham and Spinach Egg Wrap
40 dk
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 dk
Garlic Shrimp
35 dk
Asian Stir Fry with Noodles
1sa 5 dk
Kung Pao Chicken
1sa 5 dk
Macaroni and Cheese
35 dk