
Dispositivos e acessórios
Fish and Chips
Preparação 25min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
all-purpose flour5 oz
-
paprika1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
panko bread crumbs3 oz
-
large eggs3
-
Dijon mustard2 oz
-
French fries frozen, shoestring cut16 oz
-
non-stick spray oil (opcional) to spray fries and fish
-
cod fillets thawed if frozen16 oz
Tartar Sauce
-
extra virgin olive oil8 ½ oz
-
pickles in pieces3 oz
-
shallots in pieces1 oz
-
lemon juice1 oz
-
capers drained1 tbsp
-
fresh dill fronds4 sprigs
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
egg yolks from large eggs2
-
lemon cut into wedges1
-
malt vinegar
Nutrição por 1 portion
Energia
1045.6 kcal /
4374.8 kJ
Proteína
37.1 g
Gordura
69.5 g
Hidratos de carbono
68.1 g
Fibra
5.2 g
Gordura saturada
12 g
Sódio
1028.9 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Sheet Pan Dinners
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos

Simply Quick
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos