Dispositivos e acessórios
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Preparação 10min
Total 20min
12 porties
Ingredientes
-
suiker60 g
-
balsamicoazijn120 g
-
rode paprika zaadjes verwijderd, in stukken800 g
-
tomaten in vierden, ontpit200 g
-
verse koriander1 bos
-
sjalotten gehalveerd40 g
-
teentjes knoflook gehalveerd2
-
sinaasappelsap160 g
-
olijfolie80 g
-
zout3 snuifjes
-
5 bessen peper2 snuifjes
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
584.5 mg
Proteína
1.3 g
Energia
543.3 kJ /
130.3 kcal
Gordura
7 g
Fibra
1.9 g
Gordura saturada
0.9 g
Hidratos de carbono
14.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
De Friend® in de zomer
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gebakken Matcha-Havermoutpap
Nenhuma avaliação
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10min
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Nenhuma avaliação
Cashew cheddarkaas
Nenhuma avaliação
Tempé
48h
Gazpacho met kers en munt
Nenhuma avaliação
Gegrilde octopus met aardappelen
2h 45min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1h
Sojamelk en gestoomde broodjes
Nenhuma avaliação
Crème anglaise
15min
Gembersoep met rode paprika
50min
Bananenbrood
1h 50min