Dispositivos e acessórios
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Preparação 10min
Total 20min
12 porties
Ingredientes
-
suiker60 g
-
balsamicoazijn120 g
-
rode paprika zaadjes verwijderd, in stukken800 g
-
tomaten in vierden, ontpit200 g
-
verse koriander1 bos
-
sjalotten gehalveerd40 g
-
teentjes knoflook gehalveerd2
-
sinaasappelsap160 g
-
olijfolie80 g
-
zout3 snuifjes
-
5 bessen peper2 snuifjes
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
584.5 mg
Proteína
1.3 g
Energia
543.3 kJ /
130.3 kcal
Gordura
7 g
Fibra
1.9 g
Gordura saturada
0.9 g
Hidratos de carbono
14.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
De Friend® in de zomer
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Zoete Aardappel Bloemtaart
Nenhuma avaliação
Bietencarpaccio met Burrata
Nenhuma avaliação
Amandelijs (zonder toegevoegde suiker)
Nenhuma avaliação
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10min
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
3h 35min
Witte chocolade en amandel brownies
1h
Romige snijbietsoep
35min
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Nenhuma avaliação
Dille en feta flatbread
1h 20min
Croissantburgers met Lever, Kaassaus en Peterselie
25h
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Nenhuma avaliação