Dispositivos e acessórios
Rozbif
Preparação 10min
Total 5h 30min
4 porsiyon
Ingredientes
-
zeytinyağı1 yk
-
tereyağı1 yk
-
dana sokum tek parça halinde500 g
-
adaçayı, taze (opcional) (bk. Öneriler)4 yaprak
-
taze biberiye sadece yaprakları (biberiye dalı çok büyükse 1 dal yeterli)1 - 2 dal
-
tuz1 ½ tk
-
karabiber1 tutam
-
su1500 g
-
limon suyu30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 porsiyon
Sódio
3891 mg
Proteína
109.3 g
Energia
3836.4 kJ /
916.9 kcal
Gordura
50.6 g
Fibra
4.6 g
Gordura saturada
20 g
Hidratos de carbono
9.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Soyucu ve Bıçak Kapağı Tarifleri
10 Receitas
Turquia
Turquia
Yılbaşı Kutlaması
25 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Glütensiz, Vegan Mercimek Wrapleri
3h 40min
Badem Kıtırlı Somon ve Kuşkonmazlı Limonlu Tagliatelle
35min
Sonomono (Japon Salatalık Salatası)
35min
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Nenhuma avaliação
Bezelye Ezmesi, Kiraz Domates ve Peynirli Dürüm
Nenhuma avaliação
Bonfile ve Meksika fasulyeli Tex-Mex Tortilla
1h 20min
Mantar ve Adaçaylı Ravioli
Nenhuma avaliação
Sicilya Usulü Jumbo Karides Salatası
40min
Elma, Romda Bekletilmiş Üzüm ve Fındıklı Vegan Crumble
9h
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
9h 15min
Hint Usulü Köri ve Tereyağlı Tavuk (Butter Chicken)
1h
Un Helvası
45min