Dispositivos e acessórios
Rozbif
Preparação 10min
Total 5h 30min
4 porsiyon
Ingredientes
-
zeytinyağı1 yk
-
tereyağı1 yk
-
dana sokum tek parça halinde500 g
-
adaçayı, taze (opcional) (bk. Öneriler)4 yaprak
-
taze biberiye sadece yaprakları (biberiye dalı çok büyükse 1 dal yeterli)1 - 2 dal
-
tuz1 ½ tk
-
karabiber1 tutam
-
su1500 g
-
limon suyu30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 porsiyon
Sódio
3891 mg
Proteína
109.3 g
Energia
3836.4 kJ /
916.9 kcal
Gordura
50.6 g
Fibra
4.6 g
Gordura saturada
20 g
Hidratos de carbono
9.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Soyucu ve Bıçak Kapağı Tarifleri
10 Receitas
Turquia
Turquia
Yılbaşı Kutlaması
25 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Badem Kıtırlı Somon ve Kuşkonmazlı Limonlu Tagliatelle
35min
Sarımsaklı ve Ballı Salata Sosu
5min
Moscow Mule
Nenhuma avaliação
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45min
Portakallı Zencefil Soslu Ördek Göğsü, Patates Püresi ve Börülce
1h 10min
Alfredo Sos
35min
Mantar ve Adaçaylı Ravioli
Nenhuma avaliação
Pico de Gallo
5min
Limon Soslu ve Karidesli Çiğ Kabak Spiralleri
25min
Tavuklu Quesadilla ve Guacomole
1h
Burrata Peynirli Pancar Carpaccio
1h 25min
Rus Salatası
40min