Dispositivos e acessórios
Rozbif
Preparação 10min
Total 5h 30min
4 porsiyon
Ingredientes
-
zeytinyağı1 yk
-
tereyağı1 yk
-
dana sokum tek parça halinde500 g
-
adaçayı, taze (opcional) (bk. Öneriler)4 yaprak
-
taze biberiye sadece yaprakları (biberiye dalı çok büyükse 1 dal yeterli)1 - 2 dal
-
tuz1 ½ tk
-
karabiber1 tutam
-
su1500 g
-
limon suyu30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 porsiyon
Sódio
3891 mg
Proteína
109.3 g
Energia
3836.4 kJ /
916.9 kcal
Gordura
50.6 g
Fibra
4.6 g
Gordura saturada
20 g
Hidratos de carbono
9.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Soyucu ve Bıçak Kapağı Tarifleri
10 Receitas
Turquia
Turquia
Yılbaşı Kutlaması
25 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Şarap Soslu Midye (Mussels Marinière)
Nenhuma avaliação
Yavaş Pişirilmiş Osso Buco ve Safranlı Risotto
4h 30min
Vejeteryan Köfteler
1h 10min
Krema Soslu, Yaz Meyveli Crumble
1h 10min
Biberli Bonfile Küpleri
30min
Dana Etli, Biralı ve Çedar Dumpling'li Yahni
1h 55min
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50min
Dana Stroganoff
1h
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45min
Mantarlı Risotto
40min
Bearnez Soslu Bonfile
40min
Beyaz Çikolata, Frambuaz ve Antep Fıstıklı Glütensiz Brownie
1h 20min