Dispositivos e acessórios
Rozbif
Preparação 10min
Total 5h 30min
4 porsiyon
Ingredientes
-
zeytinyağı1 yk
-
tereyağı1 yk
-
dana sokum tek parça halinde500 g
-
adaçayı, taze (opcional) (bk. Öneriler)4 yaprak
-
taze biberiye sadece yaprakları (biberiye dalı çok büyükse 1 dal yeterli)1 - 2 dal
-
tuz1 ½ tk
-
karabiber1 tutam
-
su1500 g
-
limon suyu30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 porsiyon
Sódio
3891 mg
Proteína
109.3 g
Energia
3836.4 kJ /
916.9 kcal
Gordura
50.6 g
Fibra
4.6 g
Gordura saturada
20 g
Hidratos de carbono
9.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Soyucu ve Bıçak Kapağı Tarifleri
10 Receitas
Turquia
Turquia
Yılbaşı Kutlaması
25 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Tatlı Patates ve Remoulade Soslu Bonfile
1h 30min
Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler
50min
Badem Soslu, Patatesli Köfteler
1h
Yavaş Pişirilmiş Osso Buco ve Safranlı Risotto
4h 30min
Biberli Bonfile Küpleri
30min
Dana Etli, Biralı ve Çedar Dumpling'li Yahni
1h 55min
Taze Otlu Kuzu, Bezelye Püresi ve Kuşkonmaz
50min
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
1h 10min
Muzlu ve Kuruyemişli Kıtır Granola
1h
Dört Peynirli Pizza
1h 45min
Deniz Mahsullü Pilav (Arroz de Marisco)
Nenhuma avaliação
Mantarlı Risotto
40min