
Dispositivos e acessórios
Rozbif
Preparação 10min
Total 5h 30min
4 porsiyon
Ingredientes
-
zeytinyağı1 yk
-
tereyağı1 yk
-
dana sokum tek parça halinde500 g
-
adaçayı, taze (opcional) (bk. Öneriler)4 yaprak
-
taze biberiye sadece yaprakları (biberiye dalı çok büyükse 1 dal yeterli)1 - 2 dal
-
tuz1 ½ tk
-
karabiber1 tutam
-
su1500 g
-
limon suyu30 g
Nutrição por 4 porsiyon
Energia
916.9 kcal /
3836.4 kJ
Proteína
109.3 g
Gordura
50.6 g
Hidratos de carbono
9.2 g
Fibra
4.6 g
Gordura saturada
20 g
Sódio
3891 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Soyucu ve Bıçak Kapağı Tarifleri
10 Receitas
Turquia
Turquia

Yılbaşı Kutlaması
25 Receitas
Turquia
Turquia