Dispositivos e acessórios
Squid Ink Pasta
Preparação 20min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
all-purpose flour plus extra to dust7 oz
-
large eggs2
-
squid ink, liquid (see Tip)½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
sea salt
-
water to boil
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
176.9 mg
Proteína
9.4 g
Energia
1083.8 kJ /
259.1 kcal
Gordura
7.1 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
1.7 g
Hidratos de carbono
38.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Noir
14 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Crab Cakes
1h 35min
Barley Risotto with Beef Short Ribs
3h 20min
Mexican Style Café de Olla
30min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1h 50min
Lemon Feta Dressing
5min
Ham and Cheddar Frittata with Chocolate Zucchini Muffins
40min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25min
Pumpkin Pie Bread
1h 20min
Chinese Chicken Salad
1h 30min
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Chicken Mole Verde
1h 5min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40min