Dispositivos e acessórios
Squid Ink Pasta
Preparação 20min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
all-purpose flour plus extra to dust7 oz
-
large eggs2
-
squid ink, liquid (see Tip)½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
sea salt
-
water to boil
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
176.9 mg
Proteína
9.4 g
Energia
1083.8 kJ /
259.1 kcal
Gordura
7.1 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
1.7 g
Hidratos de carbono
38.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Noir
14 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Gazpacho
1h 15min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Nenhuma avaliação
Curly Fries with Garlic Sauce
55min
Herb Crusted Lamb with Roasted Vegetables
Nenhuma avaliação
Rainbow Salad
30min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1h
Hollandaise Sauce
15min
Chipotle Sabayon Poached Eggs (Jeremiah Stone and Fabian von Hauske)
45min
Garlic Shrimp and Grits
1h 10min
Nourishing Chicken Soup with Lotus Seeds, Yam & Chinese Barley
Nenhuma avaliação
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40min
Crab Cakes
1h 35min