Dispositivos e acessórios
Seafood Rice
Preparação 25min
Total 1h 25min
4 portions
Ingredientes
-
olive oil divided3 oz
-
garlic cloves sliced, divided3
-
squid, whole, medium cut into pieces (¾ in.)10 ½ oz
-
Argentine red shrimp, raw, unpeeled8
-
white wine7 oz
-
water12 oz
-
fresh mussels, well scrubbed and debearded17 ½ oz
-
Spanish onions cut into pieces (¾ in.)7 oz
-
paprika1 tsp
-
saffron threads1 - 2 pinches
-
food coloring (opcional)½ tsp
-
canned crushed tomatoes2 oz
-
1 tsp choricero pepper pulp, (see Tip)preserved, roasted red peppers pulp only1 tsp
-
short grain white rice10 ½ oz
-
salt1 - 2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
546.9 mg
Proteína
34 g
Energia
2970 kJ /
709.9 kcal
Gordura
25.6 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
3.9 g
Hidratos de carbono
74.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Artichoke Fettuccine Alfredo
Nenhuma avaliação
Easy Beefy Mac and Cheese
20min
Baked Pork Tenderloin with Rice
Nenhuma avaliação
Banana Bread
1h 50min
Tomato and Mushroom Spaghetti
25min
Butternut Squash and Smoked Gouda Gratin
1h 30min
Oven Mushroom and Beef Burger
1h
Lemon Pasta
35min
Carnitas
50min
Chicken Mole Verde
1h 5min
Loaded Potato Soup
30min
Fettuccine Alfredo
40min