Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables

4.5 55 avaliações
Preparação 15min
Total 30min
6 portions

Ingredientes

  • light sesame oil
    1 oz
    1 oz peanut oil
  • yellow onion halved
    3 ½ oz
  • carrots cut into large pieces (1¾ in.)
    5 ½ oz
  • bacon cubed, or 5.5 oz Canadian bacon, cubed (see Tip)
    5 ½ oz
  • soy sauce to taste
    1 oz
  • sugar (opcional)
    2 tsp
  • large eggs
    4
  • homemade vegetable stock paste (opcional)
    1 heaping tsp
    1 stock cube
  • white short-grain rice (18-20 min cooking time)
    12 ½ oz
    12 ½ oz long-grain rice, (18-20 min cooking time)
  • water
    43 oz
  • mixed vegetables e.g. broccoli in small florets, frozen peas, cauliflower in small florets, green beans cut into pieces (1 in.), zucchini, cubed (½ in.)
    14 oz

Nutrição por 1 portion

Energia 478 kcal / 1999.9 kJ
Proteína 15.3 g
Gordura 20.1 g
Hidratos de carbono 58.6 g
Fibra 3.7 g
Gordura saturada 5.7 g
Sódio 664.8 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...