Dispositivos e acessórios
Rauwe chocolade bietencake
Preparação 15min
Total 2h 15min
20 porties
Ingredientes
Cake
-
olijfolie om in te vetten
-
amandelen200 g
-
rode bieten (± 350 g), geschild, in stukken (3 cm); en iets meer in spiraal gesneden als afwerking2
-
wortel (± 135 g), in stukken1
-
gedroogde, geraspte kokosnoot120 g
-
sinaasappel enkel de schil, zonder het witte gedeelte (facultatief)1
-
psylliumvezels2 el
-
ontpitte dadels (± 80 g)15
-
pure ahornsiroop140 g
-
cacaopoeder80 g
-
chiazaad30 g
-
lijnzaad30 g
-
vanillepasta1 tl
-
zout¼ tl
Chocolade glazuur
-
cacaoboter250 g
-
rauwe cashewnoten125 g
-
chiazaad40 g
-
pure ahornsiroop220 g
-
water110 g
-
cacaopoeder60 g
-
zout¼ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
77.2 mg
Proteína
6.5 g
Energia
1499.2 kJ /
357 kcal
Gordura
27.3 g
Fibra
7.7 g
Gordura saturada
12.6 g
Hidratos de carbono
22.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Lactosevrij smullen
13 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Koolhydraatarm Amandelbroodje met Tonijn-Ei-Vulling
Nenhuma avaliação
Glutenvrij Brood
3h 20min
Ravioli Soep met Rundsvlees
Nenhuma avaliação
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Nenhuma avaliação
Cashew schenkroom
Nenhuma avaliação
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
1h 45min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1h 40min
Rode Bieten Quiche met Feta
1h 20min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1h 15min
Ontbijt gebak
40min