Dispositivos e acessórios
Spek en fontina gerolde pizza
Preparação 15min
Total 2h 10min
8 porties
Ingredientes
Deeg
-
reuzel120 g
-
water250 g
-
verse gist verkruimeld15 g
-
½ tl moutpoedersuiker½ tl
-
patisseriebloem500 g
-
zout1 tl
Garnituur
-
patisseriebloem om te bewerken
-
gedroogde ham type spek, in blokjes100 g
-
gekookte ham in blokjes100 g
-
Fontina kaas in blokjes (1 cm)200 g
-
salami type cacciatorino, in dunne plakjes (1-2 mm)100 g
-
extra vergine olijfolie en iets meer om in te vetten2 el
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
23 g
Energia
1791 kJ /
428 kcal
Gordura
17 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
49 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Savarin
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gevouwen kruidenbrood
1h 10min
Pulled barbecue jackfruit
25min
Gekruide lamstaart
40min
Ovengebakken Groentechips
1h 45min
Lactose- en glutenvrije pistachecrème
12h 15min
Glutenvrije kerstfruitcake
Nenhuma avaliação
Tagliatelle met broccoli
15min
Plakje marmercake met perzikvulling
Nenhuma avaliação
Aardappelsoep met curry
35min
Lolly's
40min
Crème Brûlée met Pandan en Kokosnoot
1h
Brusselse Wafels
1h