Dispositivos e acessórios
Spek en fontina gerolde pizza
Preparação 15min
Total 2h 10min
8 porties
Ingredientes
Deeg
-
reuzel120 g
-
water250 g
-
verse gist verkruimeld15 g
-
½ tl moutpoedersuiker½ tl
-
patisseriebloem500 g
-
zout1 tl
Garnituur
-
patisseriebloem om te bewerken
-
gedroogde ham type spek, in blokjes100 g
-
gekookte ham in blokjes100 g
-
Fontina kaas in blokjes (1 cm)200 g
-
salami type cacciatorino, in dunne plakjes (1-2 mm)100 g
-
extra vergine olijfolie en iets meer om in te vetten2 el
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
23 g
Energia
1791 kJ /
428 kcal
Gordura
17 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
49 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Savarin
9 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1h 30min
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Nenhuma avaliação
Pizza Diavola
Nenhuma avaliação
Fruit ijs
5min
Gevulde vis
1h 50min
Cholent
Nenhuma avaliação
Vegan challah brood
2h 30min
Tarte Tatin
2h
Lemon curd
20min
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2h 50min
Blauwe bessen Jam
Nenhuma avaliação
Rode kool met appel
1h 10min