Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Deeg
- 120 g reuzel
- 250 g water
- 15 g verse gist, verkruimeld
-
½
tl suiker
ou ½ tl moutpoeder - 500 g patisseriebloem
- 1 tl zout
Garnituur
- patisseriebloem, om te bewerken
- 100 g gedroogde ham, type spek, in blokjes
- 100 g gekookte ham, in blokjes
- 200 g Fontina kaas, in blokjes (1 cm)
- 100 g salami, type cacciatorino, in dunne plakjes (1-2 mm)
- 2 el extra vergine olijfolie, en iets meer om in te vetten
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 1791 kJ / 428 kcal
- Proteína
- 23 g
- Hidratos de carbono
- 49 g
- Gordura
- 17 g
- Fibra
- 2 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Cashew schenkroom
Nenhuma avaliação
Speculoos druiven tiramisu
1h
Oost-Europese brunch
Nenhuma avaliação
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45 min
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1h 20 min
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Nenhuma avaliação
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
Nenhuma avaliação
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Nenhuma avaliação
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
Nenhuma avaliação
Koken van parelspeltgraan
Nenhuma avaliação
Gemengde bessen taartjes
Nenhuma avaliação
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Nenhuma avaliação