Dispositivos e acessórios
Vegan baklava
Preparação 45min
Total 2h 40min
25 stuks
Ingredientes
-
ongezouten, gepelde pistachenoten200 g
-
suiker200 g
-
gepelde walnoten150 g
-
kaneelpoeder en 1 el meer voor de siroop1 tl
-
olijfolie200 g
-
filodeeg (± 8 velen, elk 33 x 46 cm)350 g
-
water150 g
-
ahornsiroop100 g
-
geraspte sinaasappelschil (van 1 sinaasappel)1 el
-
rozenwater2 tl
-
citroensap2 tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Sódio
68.8 mg
Proteína
3.6 g
Energia
1002 kJ /
239.5 kcal
Gordura
16.3 g
Fibra
1.7 g
Gordura saturada
2.1 g
Hidratos de carbono
21.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegan lekkernijen
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Russische salade
Nenhuma avaliação
Krokant gebraad met moutbiersaus
2h 40min
IJs van Mango en Passievrucht
Nenhuma avaliação
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1h 15min
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12h 20min
Kaastaart met Komkommer en Citroen
Nenhuma avaliação
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Nenhuma avaliação
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
35min
Kleine carnaval beignets
Nenhuma avaliação
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16h 50min
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Nenhuma avaliação
Kracht Muesli
25min