Dispositivos e acessórios
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Preparação 10min
Total 45min
8 porties
Ingredientes
-
rauwe cashewnoten250 g
-
vers geperst citroensap20 g
-
water en iets meer50 g
-
teentje knoflook1
-
biergistvlokken20 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper½ tl
-
gepofte rijstwafels20 g
-
boter veganistisch, in stukken25 g
-
sojaroom70 g
-
Duits tarwebier, type Weißbier50 g
-
komijnzaad2 tl
-
zoete paprikapoeder1 el
-
pikante paprikapoeder1 tl
-
verse bieslook fijngehakt½ bos
-
rode ui in dunne plakjes½
-
brood in plakjes, om op te dienen
-
salade bladeren om op te dienen
-
gemengde groenten in staafjes, om op te dienen
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
158.2 mg
Proteína
6.4 g
Energia
951.3 kJ /
227.4 kcal
Gordura
17.2 g
Fibra
1.8 g
Gordura saturada
4.1 g
Hidratos de carbono
14.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegan kaas
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Peperkoek met Honing
Nenhuma avaliação
Amarant cacao balletjes
Nenhuma avaliação
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Nenhuma avaliação
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1h
Cashew brood wentelteefjes
Nenhuma avaliação
Rabarbertaart
55min
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Nenhuma avaliação
Rabarber-munt cocktail
2h
Vegan hazelnoot chocopasta
20min
Gekarameliseerde witte 'Chocolate Bark'
18h
Sinaasappelconfituur met Campari
1h 35min
Tomaat basilicum spread
5min