Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika

Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika

Nenhuma avaliação
Preparação 10min
Total 45min
8 porties

Ingredientes

  • rauwe cashewnoten
    250 g
  • vers geperst citroensap
    20 g
  • water en iets meer
    50 g
  • teentje knoflook
    1
  • biergistvlokken
    20 g
  • zout
    ½ tl
  • gemalen peper
    ½ tl
  • gepofte rijstwafels
    20 g
  • boter veganistisch, in stukken
    25 g
  • sojaroom
    70 g
  • Duits tarwebier, type Weißbier
    50 g
  • komijnzaad
    2 tl
  • zoete paprikapoeder
    1 el
  • pikante paprikapoeder
    1 tl
  • verse bieslook fijngehakt
    ½ bos
  • rode ui in dunne plakjes
    ½
  • brood in plakjes, om op te dienen
  • salade bladeren om op te dienen
  • gemengde groenten in staafjes, om op te dienen

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portie

Sódio 158.2 mg
Proteína 6.4 g
Energia 951.3 kJ / 227.4 kcal
Gordura 17.2 g
Fibra 1.8 g
Gordura saturada 4.1 g
Hidratos de carbono 14.3 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...