
Versões compatíveis
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 250 g rauwe cashewnoten
- 20 g vers geperst citroensap
- 50 g water en iets meer
- 1 teentje knoflook
- 20 g biergistvlokken
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen peper
- 20 g gepofte rijstwafels
- 25 g boter veganistisch, in stukken
- 70 g sojaroom
- 50 g Duits tarwebier, type Weißbier
- 2 tl komijnzaad
- 1 el zoete paprikapoeder
- 1 tl pikante paprikapoeder
- ½ bos verse bieslook fijngehakt
- ½ rode ui in dunne plakjes
- brood in plakjes, om op te dienen
- salade bladeren om op te dienen
- gemengde groenten in staafjes, om op te dienen
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 227.4 kcal / 951.3 kJ
- Proteína
- 6.4 g
- Gordura
- 17.2 g
- Hidratos de carbono
- 14.3 g
- Fibra
- 1.8 g
- Gordura saturada
- 4.1 g
- Sódio
- 158.2 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
Nenhuma avaliação
Aardappelgratin
1h 10min
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1h 30min
Geluksbal-raketspiezen
Nenhuma avaliação
Sinaasappelconfituur met Campari
1h 35min
Crème karamel (flan)
5h 30min
Roodbruin gekleurde eieren
Nenhuma avaliação
Dracula bloed
Nenhuma avaliação
Groene pepersaus
20min
Sous-vide octopussalade
Nenhuma avaliação
Abrikozen ketchup
Nenhuma avaliação
Koffielikeur
40min