Versões compatíveis
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 250 g rauwe cashewnoten
- 20 g vers geperst citroensap
- 50 g water, en iets meer
- 1 teentje knoflook
- 20 g biergistvlokken
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen peper
- 20 g gepofte rijstwafels
- 25 g boter, veganistisch, in stukken
- 70 g sojaroom
- 50 g Duits tarwebier, type Weißbier
- 2 tl komijnzaad
- 1 el zoete paprikapoeder
- 1 tl pikante paprikapoeder
- ½ bos verse bieslook, fijngehakt
- ½ rode ui, in dunne plakjes
- brood, in plakjes, om op te dienen
- salade bladeren, om op te dienen
- gemengde groenten, in staafjes, om op te dienen
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 951.3 kJ / 227.4 kcal
- Proteína
- 6.4 g
- Hidratos de carbono
- 14.3 g
- Gordura
- 17.2 g
- Gordura saturada
- 4.1 g
- Fibra
- 1.8 g
- Sódio
- 158.2 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Lactosevrije milkshake
Nenhuma avaliação
Aardappel-wortel hapjes
40 dk
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Nenhuma avaliação
Cashew schenkroom
Nenhuma avaliação
Peer, appel en zoete aardappelpuree
Nenhuma avaliação
Tosti met cottage kaas
Nenhuma avaliação
Cashew brood wentelteefjes
Nenhuma avaliação
Engelse brunch
Nenhuma avaliação
Kurkuma schillen
Nenhuma avaliação
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2 Std. 15 Min
Kip met 'mole verde' saus
Nenhuma avaliação
Kokosnoot en chocoladesorbet
Nenhuma avaliação