Versões compatíveis
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 250 g rauwe cashewnoten
- 20 g vers geperst citroensap
- 50 g water, en iets meer
- 1 teentje knoflook
- 20 g biergistvlokken
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen peper
- 20 g gepofte rijstwafels
- 25 g boter, veganistisch, in stukken
- 70 g sojaroom
- 50 g Duits tarwebier, type Weißbier
- 2 tl komijnzaad
- 1 el zoete paprikapoeder
- 1 tl pikante paprikapoeder
- ½ bos verse bieslook, fijngehakt
- ½ rode ui, in dunne plakjes
- brood, in plakjes, om op te dienen
- salade bladeren, om op te dienen
- gemengde groenten, in staafjes, om op te dienen
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 951.3 kJ / 227.4 kcal
- Proteína
- 6.4 g
- Hidratos de carbono
- 14.3 g
- Gordura
- 17.2 g
- Gordura saturada
- 4.1 g
- Fibra
- 1.8 g
- Sódio
- 158.2 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Verloren brood met peer, gember en bessenjam
Nenhuma avaliação
Virgin appel cider old fashioned
Nenhuma avaliação
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Nenhuma avaliação
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50 Min
Tahin en amandel-ijs op een stokje
Nenhuma avaliação
Millefeuille met chocolade en karamel
Nenhuma avaliação
Oranje gekleurde eieren
Nenhuma avaliação
Quinoakoekjes
1hod.
Koolrolletjes met gierstvulling en champignonsaus
1 Std. 40 Min
Karameltaart
3 Std. 50 Min
Volkoren hamburgerbroodjes
2h 50min
Vegan cheddar mac & cheese
Nenhuma avaliação