Dispositivos e acessórios
Flourless Gianduja Cake
Preparação 10min
Total 2h 40min
12 slices
Ingredientes
Gianduja Cake
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing200 g
-
blanched hazelnuts200 g
-
cornflakes gluten free80 g
-
dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets200 g
-
fine sea salt½ tsp
-
large eggs separated6
-
caster sugar200 g
-
almond liqueur (opcional)4 Tbsp
Ganache
-
double cream300 g
-
hazelnut chocolate spread200 g
-
dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets160 g
-
unsalted butter diced40 g
-
fine sea salt½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
340.5 mg
Proteína
13.5 g
Energia
3219.7 kJ /
769.5 kcal
Gordura
58.5 g
Fibra
6.2 g
Gordura saturada
30.6 g
Hidratos de carbono
50.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Best of Easter
28 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Pistachio Macarons with Pistachio Ganache
2h 30min
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
15min
Strawberry Layer Cake
2h
Surimi Stick Salad
15min
Black Forest Gateau
45min
Nut Ice Cream with Citrus and Lavender Crumble
17h 15min
Egg White Chocolate Cake
50min
Almond and Vanilla Dessert Cake
2h
Cranberry, Lemon and Almond Cake (egg, dairy and gluten free)
2h 25min
Monkey Bread (Małpi Chlebek)
3h
Pistachio Cupcakes
40min
Pistachio and White Chocolate Cookies
50min