Dispositivos e acessórios
Flourless Gianduja Cake
Preparação 10min
Total 2h 40min
12 slices
Ingredientes
Gianduja Cake
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing200 g
-
blanched hazelnuts200 g
-
cornflakes gluten free80 g
-
dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets200 g
-
fine sea salt½ tsp
-
large eggs separated6
-
caster sugar200 g
-
almond liqueur (opcional)4 Tbsp
Ganache
-
double cream300 g
-
hazelnut chocolate spread200 g
-
dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets160 g
-
unsalted butter diced40 g
-
fine sea salt½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
340.5 mg
Proteína
13.5 g
Energia
3219.7 kJ /
769.5 kcal
Gordura
58.5 g
Fibra
6.2 g
Gordura saturada
30.6 g
Hidratos de carbono
50.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Best of Easter
28 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Orange Sponge Cake
1h
Royal Mountains Apple Pie (Szarlotka „królewskie góry”)
1h 45min
Goat's Cheese Frittata Sandwiches with Caramelised Red Onion Chutney
Nenhuma avaliação
Date and Nut Balls
20min
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15min
Vanilla Coffee Frappé
4h 25min
Dairy-free Chocolate Sauce
5min
Celeriac Remoulade
Nenhuma avaliação
Yoghurt Cake
1h
Vegan Aioli Sauce
10min
Chocolate Brioche
5h
Pumpkin Cinnamon Rolls
3h 20min