
Dispositivos e acessórios
Flourless Gianduja Cake
Preparação 10min
Total 2h 40min
12 slices
Ingredientes
Gianduja Cake
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing200 g
-
blanched hazelnuts200 g
-
cornflakes gluten free80 g
-
dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets200 g
-
fine sea salt½ tsp
-
large eggs separated6
-
caster sugar200 g
-
almond liqueur (opcional)4 Tbsp
Ganache
-
double cream300 g
-
hazelnut chocolate spread200 g
-
dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets160 g
-
unsalted butter diced40 g
-
fine sea salt½ tsp
Nutrição por 1 slice
Energia
769.5 kcal /
3219.7 kJ
Proteína
13.5 g
Gordura
58.5 g
Hidratos de carbono
50.5 g
Fibra
6.2 g
Gordura saturada
30.6 g
Sódio
340.5 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Best of Easter
28 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Orange Sponge Cake
1h
Spiralized Tortilla
35min
Peanut Butter Cookies
45min
Focaccia with Roasted Grapes and Taleggio
2h
Bread Pudding with Red Berries
55min
Pizza Margherita
2h 10min
Creamy Feta Dip
5min
Welsh Cakes
35min
Cranberry and Clementine Cookie
25min
Football Cake
3h 30min
Cheesecake Brownies
1h 55min
Classic Banana Bread
1h 25min