Dispositivos e acessórios
Cinnamon Ice Cream with Port & Orange Sauce
Preparação 10min
Total 11h 10min
8 portions
Ingredientes
Ice Cream
-
milk200 g
-
double cream300 g
-
caster sugar100 g
-
honey100 g
-
egg yolks from medium eggs6
-
orange finely grated zest only1
-
cinnamon stick broken in pieces1
-
vanilla pod seeds only1
-
ice cubes
Sauce
-
orange thin peelings of skin only1
-
brown sugar40 g
-
orange juice, freshly squeezed (approx. 3-4 oranges)260 g
-
port wine200 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
0.5 g
Energia
186.8 kJ /
44.6 kcal
Gordura
2.1 g
Hidratos de carbono
5.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
ENTERTAINING MADE EASY
8 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
ENTERTAINING MADE EASY
8 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Salted Caramel Chocolate Tartlets
4 godz.
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 godz. 10 min
Savoury Stilton Cheesecake
11 godz. 40 min
Taramasalata
15 min
Hazelnut Bavarian
6 godz. 25 min
Lemon Sorbet
8 godz. 30 min
Chocolate Mousse
3 godz. 20 min
Fruit Sauce (Coulis)
10 min
Crostata di Marmalata (Italian Jam Tart)
2 godz. 35 min
Roasted Red Pepper Shots
30 min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 godz. 35 min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 min