Fermented beetroot dip
TM6

Fermented beetroot dip

4.0 ( 1 avaliação )

Ingredientes

Soaking

  • 200 g cashew nuts, raw (see Tip)
  • 1 tsp salt
  • water, filtered for soaking

Beetroot dip

  • 500 g beetroots, raw (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm/1 in.)
  • salt to season
  • black pepper, ground to season
  • 2 tbsp extra virgin olive oil plus extra for covering dip
  • 1 garlic clove
  • 2 probiotic capsules contents only (see Tip)

Nutrição
por 660 g
Energia
2137.1 kcal / 8976 kJ
Proteína
41.3 g
Gordura
185.8 g
Hidratos de carbono
72.1 g
Fibra
23 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas