Dispositivos e acessórios
Red Pepper Dip (Muhammara)
Preparação 15min
Total 30min
11 portions
Ingredientes
-
red bell peppers (approx. 2 large)350 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling100 g
-
bread torn in pieces40 g
-
garlic cloves to taste2 - 4
-
walnuts, shelled80 g
-
pomegranate syrup40 g
-
freshly squeezed lemon juice to taste1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground paprika½ tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
1 tsp Espelette pepper, groundAleppo pepper flakes1 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
parsley, fresh or mint leaves, for garnishing (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
158.6 mg
Proteína
2.6 g
Energia
733.8 kJ /
174.7 kcal
Gordura
15.8 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
1.9 g
Hidratos de carbono
5.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Hummus
10min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15min
Baba Ganoush
1h
Basil Peach Sorbet
10min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney) Metric
4h 20min
Roasted Cauliflower Houmous
30min
Baba Ganoush
1h
Muhamara dip
5min
Watermelon gazpacho with jalapeño oil
1h 20min
Muhamara dip
30min
Roasted Red Pepper and Walnut Dip (Muhammara)
1h 10min
Moroccan Zaalouk
1h 5min