
Dispositivos e acessórios
Red Pepper Dip (Muhammara)
Preparação 15min
Total 30min
11 portions
Ingredientes
-
red bell peppers (approx. 2 large)350 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling100 g
-
bread torn in pieces40 g
-
garlic cloves to taste2 - 4
-
walnuts, shelled80 g
-
pomegranate syrup40 g
-
freshly squeezed lemon juice to taste1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground paprika½ tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
Aleppo pepper flakes1 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
parsley, fresh or mint leaves, for garnishing (optional)
Nutrição por 1 portion
Energia
174.7 kcal /
733.8 kJ
Proteína
2.6 g
Gordura
15.8 g
Hidratos de carbono
5.2 g
Fibra
2.3 g
Gordura saturada
1.9 g
Sódio
158.6 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Perfect for Dipping
13 Receitas
Canadá
Canadá