Dispositivos e acessórios
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
Preparação 10min
Total 30min
12 stuks
Ingredientes
-
ongezouten, gepelde pistachenoten20 g
-
boter in stukken80 g
-
filodeeg (± 11 lagen - 30 x 40 cm)250 g
-
verse geitenkaas (zie tip)300 g
-
suiker40 - 60 g
-
vanillestokje enkel het merg1
-
aardbeien in stukken12
-
honing om te besprenkelen
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Sódio
216.3 mg
Proteína
6.6 g
Energia
866.4 kJ /
207.1 kcal
Gordura
12.7 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
7.5 g
Hidratos de carbono
16.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Aan tafel in 30 minuten
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2h
Napoleon hoedjes
Nenhuma avaliação
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1h
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Nenhuma avaliação
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Nenhuma avaliação
Fruit minestrone met saffraan crème
40min
Geraspte Parmezaanse kaas
5min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2h 45min
Krokante kalkoenballetjes met linzen
Nenhuma avaliação
Mosselen met Frietjes
45min
Gekruide kersenbrioche-krans
2h 20min
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45min