Dispositivos e acessórios
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
Preparação 10min
Total 30min
12 stuks
Ingredientes
-
ongezouten, gepelde pistachenoten20 g
-
boter in stukken80 g
-
filodeeg (± 11 lagen - 30 x 40 cm)250 g
-
verse geitenkaas (zie tip)300 g
-
suiker40 - 60 g
-
vanillestokje enkel het merg1
-
aardbeien in stukken12
-
honing om te besprenkelen
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Sódio
216.3 mg
Proteína
6.6 g
Energia
866.4 kJ /
207.1 kcal
Gordura
12.7 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
7.5 g
Hidratos de carbono
16.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Aan tafel in 30 minuten
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Vanillevla met rabarber
50min
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Nessuna valutazione
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Nessuna valutazione
Vegan baklava
Nessuna valutazione
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Nessuna valutazione
Rabarberijs
36h 25min
Mini monsters
1h 25min
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2h 15min
Pisco sour
10min
Ovenburger
1h 45min
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35min
Virgin passievrucht mojito
10min