Versões compatíveis
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM5)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 200 g plum tomatoes, firm, that fit whole in feeder (approx. 1 tomato)
-
150
g iceberg lettuce, thickest part of
the core removed, cut in 3-4 wedges that fit
in feeder - 70 g onion, halved
- 130 g leek
- 180 g mixed peppers, cut in 4 wedges, seeds and membranes removed
- 80 g fresh button mushrooms, whole, stems removed (approx. 6-7 mushrooms)
- 100 g carrot, peeled, ends removed
- 150 g Emmental cheese, cut in pieces that fit in feeder
- ½ bunch fresh parsley, cut in pieces
- 150 g crème fraîche
- 40 g olive oil
- 50 g fresh baby spinach
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 - 3 pinches ground cayenne pepper
- 6 pieces flour tortillas (approx. Ø 25 cm)
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 1654.1 kJ / 395.3 kcal
- Proteína
- 13.4 g
- Hidratos de carbono
- 36.7 g
- Gordura
- 22.6 g
- Gordura saturada
- 8.9 g
- Fibra
- 4 g
- Sódio
- 812 mg
Receitas alternativas
Fluffy Hawaiian Pancakes with Pineapple Sauce
1sa 20 dk
Brazilian Limeade
10p
Strawberries and Cream (TM6)
20min
Pea and Lardo Soup
1sa 5 dk
Creamy Vegan Hot Broccoli Dip
40min
Mushroom and Parmesan Risotto
40min
Spaghetti Carbonara
40min
Tofu stew
30min
Baby-friendly Harissa Lentil and Feta Wedges
1sa 15 dk
Christmas Punch
20min
Porcini Mushroom Risotto
35 dk
Butternut Squash Macaroni Cheese
1sa 15 dk