
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Mushroom Wellington
- 2 Tbsp olive oil plus 40 g
- 4 portobello mushrooms
- 600 g onions quartered
- 10 g fresh thyme leaves
- 2 tsp fine sea salt plus 1 pinch
- 1 tsp ground black pepper plus 1 pinch
- 300 g fresh baby spinach
- 1 sheet puff pastry, ready-rolled (vegan)
- 1 Tbsp Dijon mustard
- 1 Tbsp dairy-free milk of choice
- 1 tsp neutral oil (e.g. peanut oil)
- 1 tsp maple syrup
Creamy Mushroom Gravy
- 100 g shallots halved
- 1 garlic clove
- 1 tsp olive oil
- 300 g chestnut mushrooms thinly sliced
- 1 tsp dried rosemary
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 120 g dry white wine
- 1 tsp Dijon mustard
- 250 g dairy-free cream
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 514.1 kcal / 2150.8 kJ
- Proteína
- 9.5 g
- Gordura
- 34.3 g
- Hidratos de carbono
- 42.4 g
- Fibra
- 5.7 g
- Gordura saturada
- 6.6 g
- Sódio
- 1406.2 mg
Receitas alternativas
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1h 45min
Massaman Curry with Jasmine Rice
1h
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
40min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30min
Satay Tofu Kebabs
1h 5min
Maple-glazed Carrots
45min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2h 5min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min