Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 400 g bloem
- 150 g rode bietensap natuurlijk, zonder suiker
- 5 g gedroogde gist
- 1 el honing
- 20 g olijfolie plus extra om in te vetten
- 120 g water
- ½ tl zout
- 3 - 4 takjes rozemarijn, vers, in stukjes, plus extra voor garnering
- 1 - 2 rode uien, in cirkels gesneden (ca. 2 mm)
- 1 - 2 snuifjes zout, grof
- 100 g gerookte zalm, in plakjes
- Nutrição
- por 1 stuk
- Energia
- 832 kJ / 199 kcal
- Proteína
- 10 g
- Hidratos de carbono
- 31 g
- Gordura
- 3 g
- Gordura saturada
- 1 g
- Fibra
- 2.1 g
- Sódio
- 514 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Worst met erwtenrisotto
30min
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1h 15min
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Nenhuma avaliação
Fatayer met kaas en munt
2h
Kreplach
55min
Koolstoofpot met kalkoen
Nenhuma avaliação
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Nenhuma avaliação
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Nenhuma avaliação
Champignon en feta strudel met spinazie
1h 45min
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
Nenhuma avaliação
Veenbes & rode biet koekjes
Nenhuma avaliação
Fideuá van groenten
40min