Dispositivos e acessórios
Schiacciata met gerookte zalm
Preparação 10min
Total 2h 15min
8 stuks
Ingredientes
-
bloem400 g
-
rode bietensap natuurlijk, zonder suiker150 g
-
gedroogde gist5 g
-
honing1 el
-
olijfolie plus extra om in te vetten20 g
-
water120 g
-
zout½ tl
-
rozemarijn, vers in stukjes, plus extra voor garnering3 - 4 takjes
-
rode uien in cirkels gesneden (ca. 2 mm)1 - 2
-
zout, grof1 - 2 snuifjes
-
gerookte zalm in plakjes100 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Sódio
514 mg
Proteína
10 g
Energia
832 kJ /
199 kcal
Gordura
3 g
Fibra
2.1 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
31 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Roze herfst
7 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Glutenvrije appel- en citroentaart
1h 30min
Shakshuka
50min
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Champignon en spinazie lasagne
Nenhuma avaliação
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Nenhuma avaliação
Vegan moussaka
1h 50min
Bieslook en gerookte ham muffins
45min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Nenhuma avaliação
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30min
Napolitaanse Pizza
Nenhuma avaliação
Kokos Dahl
25min
Bulgur en rode linzensoep
50min