Dispositivos e acessórios
Schiacciata met gerookte zalm
Preparação 10min
Total 2h 15min
8 stuks
Ingredientes
-
bloem400 g
-
rode bietensap natuurlijk, zonder suiker150 g
-
gedroogde gist5 g
-
honing1 el
-
olijfolie plus extra om in te vetten20 g
-
water120 g
-
zout½ tl
-
rozemarijn, vers in stukjes, plus extra voor garnering3 - 4 takjes
-
rode uien in cirkels gesneden (ca. 2 mm)1 - 2
-
zout, grof1 - 2 snuifjes
-
gerookte zalm in plakjes100 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Sódio
514 mg
Proteína
10 g
Energia
832 kJ /
199 kcal
Gordura
3 g
Fibra
2.1 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
31 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Roze herfst
7 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Nenhuma avaliação
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Nenhuma avaliação
Vanille Yoghurt
Nenhuma avaliação
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30min
Vegan challah brood
2h 30min
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Nenhuma avaliação
Zoetzure dhal
Nenhuma avaliação
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1h 20min
Miso carbonara udon noedels
25min
Gebakken buns
Nenhuma avaliação
Smoothie bowl met granaatappel en chiazaad
20min
Tomaat basilicum spread
5min