Dispositivos e acessórios
Herfstlimonade/Virgin sangria
Preparação 10min
Total 35min
6 glazen
Ingredientes
-
gevriesdroogde frambozen10 g
-
suiker10 g
-
water1500 g
-
frambozen plus extra om te serveren200 g
-
rode appel ontdaan van klokhuis, ongeschild, in stukjes gesneden, plus extra, in blokjes gesneden (1 cm), om te serveren150 g
-
granaatappelpitten plus extra om te serveren100 g
-
vers geperst citroensap30 g
-
honing plus extra om te coaten.50 g
-
Prosecco wijn, sprankelend, om te serverenmineraal water, bruisend om te serveren
-
ijsblokjes voor het serveren (zie tip)
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 glas
Sódio
1.8 mg
Proteína
0.3 g
Energia
366.8 kJ /
87.7 kcal
Gordura
0.8 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
16.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Roze herfst
7 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Chocolade-Sinaasappel Posset
5h 40min
Vegan Burgers
Nenhuma avaliação
Druiven en cava trifle
Nenhuma avaliação
Vegan pudding
15min
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Nenhuma avaliação
Mojito
10min
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30min
Lactosevrije luikse wafels
Nenhuma avaliação
Vegan mini cheesecakes
4h 30min
Gezouten-Karamelijs
14h
Koreaanse Fried Chicken
3h 10min
Pistache Shake met Witte Chocolade
10min