Dispositivos e acessórios
Herfstlimonade/Virgin sangria
Preparação 10min
Total 35min
6 glazen
Ingredientes
-
gevriesdroogde frambozen10 g
-
suiker10 g
-
water1500 g
-
frambozen plus extra om te serveren200 g
-
rode appel ontdaan van klokhuis, ongeschild, in stukjes gesneden, plus extra, in blokjes gesneden (1 cm), om te serveren150 g
-
granaatappelpitten plus extra om te serveren100 g
-
vers geperst citroensap30 g
-
honing plus extra om te coaten.50 g
-
Prosecco wijn, sprankelend, om te serverenmineraal water, bruisend om te serveren
-
ijsblokjes voor het serveren (zie tip)
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 glas
Sódio
1.8 mg
Proteína
0.3 g
Energia
366.8 kJ /
87.7 kcal
Gordura
0.8 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
16.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Roze herfst
7 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pistache Shake met Witte Chocolade
Nenhuma avaliação
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Nenhuma avaliação
Vegan Burgers
Nenhuma avaliação
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Nenhuma avaliação
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Nenhuma avaliação
Pindakaas en koekjesijs
Nenhuma avaliação
Maanzaadslakken
Nenhuma avaliação
Gebakken buns
Nenhuma avaliação
Chocoladereep likeur
15min
Cava Cocktail Surprise
4h 10min
Pistache Kunafa Brownie
Nenhuma avaliação
Alcoholvrije Bessen Mojito
5min