Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers

Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers

Nenhuma avaliação
Preparação 30min
Total 2h
8 stuks

Ingredientes

Express bladerdeeg
  • boter eerder in stukken bevroren
    150 g
  • bloem en iets meer om te bewerken
    150 g
  • koud water
    75 g
Vulling
  • rozijnen
    150 g
  • rum
    100 g
  • appels Golden, geschild, ontpit, in stukken
    5
  • kaneelpoeder en iets meer als afwerking
    1 tl
  • halfgezouten boter in kleine stukken
    50 g

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 stuk

Proteína 3 g
Energia 1614 kJ / 385 kcal
Gordura 21.5 g
Fibra 5.3 g
Hidratos de carbono 43.5 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...