
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Het deeg
- ongezouten boter in stukken
- 70 g ongezouten boter in stukken
- 40 g suiker
- 2 eieren
- 100 g bloem
- 1 tl bakpoeder
Vulling
- 250 g suiker
- 1 citroen enkel de gele zeste
- 100 g ongezouten boter zacht, in stukken
- 250 g roomkaas in stukken
- 7 eieren gescheiden
- 40 g citroensap
- 1 tl citroen aroma
- 1 tl natuurlijk amandel extract
- ¼ tl fijn zout
- 1000 g ricotta
- 70 g maïzena (zetmeel)
Citroenglazuur
- 100 g bloemsuiker
- 30 g citroensap
- blauwe bessen om te garneren
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 400 kcal / 1683 kJ
- Proteína
- 12.4 g
- Gordura
- 23.1 g
- Hidratos de carbono
- 37.8 g
- Fibra
- 0.3 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Gevulde kalkoentaart
1h 30min
Vegan bananen-kokoscake
Nenhuma avaliação
IJskroon van meringue en frambozen
4h 10min
Custard
15min
Driekoningentaart met appel en kaneel
3h
Pistache en amandel filo spiraal
Nenhuma avaliação
Soefganiots
2h
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1h 10min
Chocoladetaart en gezouten karamel
3h 15min
Chocolade toffee cake
2h
Kwarktaart in potjes
4h
Cheesecake (gebakken)
7h 20min